copilas sclifosit la mancare

copilas sclifosit la mancare | Autor: aresina

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, nu vrem sa mancam cu pofta nimic si avem 11 luni. Laptele NAN 2 e mancarea de baza si in rest iaurturi si piure de legume cu carnita mixate, dar astea cateva linguri. Sunt ingrijorata ca nu pofteste nimic si laptele ramane pe primul plan. Nici sucuri din fructe , doar ceai. Oare e nevoie de vitamine? Ce parere aveti?
Cristina siRobi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

toti pe care ii stiu sunt sclifositi la mancare.toti.asa ca stai linistita sau daca esti mult prea ingrijorata du-te la medic si vezi parerea acestuia.
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

stiu ca ai sa te superi dar pt ca e spre binele copilului, am sa-ti spun totusi parerea mea: foamea! Eu nu am vazut nici un copil mort de foame si cu mancarea in fata. Da-i lapte cat crezi tu ca trebuie la varsta asta (nu mai tin minte cantitatile) si de restul sa pape mancare. Daca nu papa, pana la masa urmatoare nu-i da decat apa. Te asigur ca dupa cateva mese sarite o sa manance si paine goala. Cam asta-i...
PS: nu toti bebeii sunt sclifositi, eu nu mai tin pasul cu fetita mea durdulie care ma trage de maneca si ma duc la masa si striga "papa, papa". Iar daca am ceva de facut si nu pto in sec. 2 plange de zici ca n-a mancat de o sapt. Si mananca aproape orice!

Cristina

Mergi la inceput