FIV la Cluj
Buna ziua la toata lumea! Am o intrebare: stie careva dintre voi daca s-au obtinut rezultate in urma fertilizarii in vitro la Gine 1, Cluj? Stim cu toatele despre centrele de la Timisoara si Bucuresti, dar mai putin despre centrul de la Cluj. Aveti cunostinta despre rezultatele de aici si daca da, care sunt medicii care se ocupa de toata procedura? Merci. lucia
Raspunsuri
asi spune:
Din cate stiu eu da draga Lucia s-au obtinut rezultate la Cluj cu FIV.Nu ii stiu pe toti care se ocupa de FIV, stiu ca sunt o echipa dar pot sa iti spun ca dr.Micu si dr Surcel fiul se ocupa de asta.Pot sa iti dau un numar de telefon de la clinica sa intrebi chiar tu:0264-592771/int.165 Departamentul de reproducere umana asistata si diagnostic prenatal.Pretul pentru FIV este de 600Eur si pentru ICSI 750Eur.Esti o candidata pentru FIV si vrei sa faci la Cluj?
Multa bafta !
ASI
lucia munteanu spune:
Draga Asi,
Iti multumesc ca mi-ai raspuns, nu mai speram sa imi raspunda cineva. Da, pot spune ca sunt o aspiranta, dar nu stiu nici eu cum e mai bine, mai ales ca nu am prea auzit de rezultate ale echipei de la Cluj, ci doar de cei din Timisoara si Bucuresti. Initial, am vrut sa merg la Timisoara, am facut o lapararoscopie acolo, dar dr.la care mergeam a plecat din clinica, nu am mai avut curaj sa contactez un altul; intre timp, am fost consiliata sa incerc si la Cluj, dar, sincer, nu stiu ce sa fac, mai ales ca stiu citeva cupluri clujene care au facut FIV la Bucuresti si Timisoara si au refuzat sa incerce la Cluj. Stiu ca regretatul dr. Surcel se ocupa de FIV, dar nu stiu ce rezultate au mai fost de atunci si care este procentul lor de reusita. Daca stii mai multe despre acest subiect, te-as ruga sa ma contactezi la luciam@personal.ro. Iti multumesc inca o data. lucia
asi spune:
Draga Lucia totul e sa te hotarasti si sa incepi sa faci ceva.Despre rezultate nu stiu ce sa iti spun decat ca depind foarte mult de fiecare individ in parte.Protocolul de FIV de la Cluj e identic cu cel de la Bucuresti doar ca e mai ieftin.Totul e sa ai incredere si sa fi consecventa.Daca tot schimbi doctorii nu o sa ajungi la nici un rezultat bun.O spun din experienta proprie.Eu am mare incredere in doctorul la care merg acum pentru ca m-am interesat de reputatia lui(a facut mai multe stagii de pregatire in strainatate pe tema reproducerii asistate).Daca nu riscam nu castigam !
Muta bafta !
ASI