"Gradinita mea "din Baneasa-info

"Gradinita mea "din Baneasa-info | Autor: diana904

Link direct la acest mesaj

Buna. Stie cineva cum e la "Gradinita mea" din Baneasa? Are cineva copilul acolo? As vrea ceva informatii, altele decit cele de pe site..Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Si pe mine ma intereseaza. As vrea sa imi duc si eu copilul incepand cu luna viitoare. Eu inca nu am vizitat-o, dar din cate am vazut, nu prea au curte in care sa se joace copiii. Nu reusesc deloc sa ma moblizez destul sa o vizitez.
Dar alte gradinite particulare in zona Aviatiei stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu o sa ma duc vineri sa o vad...daca nu prea au curte e deja un pct in munus. In fine si eu vreau sa o mut pe fi-mea de la 1 martie. Daca vrei iti dau un mesaj vineri seara dupa ce vizitez si discut la fata locului, sa vedem exact cum e.

Mergi la inceput

Multumesc mult Diana. Astept mesajul tau. Intre timp, daca mai vizitez si eu ceva, iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Eu am fost sa vad gradinita si nu nu sunt deloc incantata.
Au si gradi' si scoala,o curte unde se pot juca copiii exista si nu este mica deloc.
Mie una nu imi place ca in camere nu este nimic pe jos peste parchetul existent.
Dormitorul undeva la mansarda,cum urci pe scari ai o ampla vedere asupra dormitorului(nu exista alti pereti decat cei exteriori)ceea ce mie una nu mi se pare normal.
La camerele fiecarei grupe in parte exista pe un perete o usa care da in balcon iar pe alt perete geamuri termopane din care un geam este gen usa si are clanta la inaltimea la care un copilas de 4-5 ani il poate deschide cu usurinta

Usa de la balcon este intr-adevar blocata cu un .....par , nici nu stiu cum sa-i zic,dar acel geam NU este blocat. Are in fata lui ca un gard de metal de cca 1 m/1m si 20,30 cm

Poate veti spune ca sunt eu prea prapastioasa sau mai stiu eu cum dar pe mine cuvinte de genul" NU ARE CE CAUTA ACOLO" nu ma incalzesc si nu pot sta linistita ca al meu copil este in siguranta.
Cristina&Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilia spune:

Cristina ai dreptate am vazut si eu gradinita si am avut aceleasi obiectii ca si tine.Intreband-o pe directoare de ce camerele nu au niste mochete pe jos ,deoarece copii alearga si aluneca,se pot lovi,ea mi-a zis ca nu e nici o problema pentru ca le pune niste saltelute cand se joaca pe jos(de parca copii aceea stau ca niste obiecte nu se misca deloc).Sa nu mai zic de acele scari care trebuie sa le urce si sa le coboare ori de cate ori merg la masa(4 mese pe zi)sau merg la joaca afara.Copilul trebuie sa-l stii in siguranta daca il lasi aproape toata ziua acolo,nu?
O alta treaba care ma deranjat foarte mult a fost aceea ca cei care vin in vizita nu se schimba de incaltaminte.Am fost in vizita peste tot in gradinita si pot sa spun ca afara era o mizerie si n-a fost nici o problema!

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri. Cred ca o sa o scot de pe lista, fara sa o mai vizitez.
Multumesc mult inca odata. Stiti cumva alte gradinite particulare in zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Irina mi-ai luat-o inainte...exact acelasi lucru vroiam sa-l scriu si eu: ca o scot de pe lista fara sa o mai vizitez. Ceea ce au spus fetele mi se pare destul. Oricum fi-miu e mai zbuciumat si plin de idei, mi-as dori un loc unde sa-l stiu in siguranta!
Alta gradi nu mai stiu, a mai vizitat o prietena vreo 2 in zona 1 Mai dar sint mult prea scumpe pentru ce ofera! Imi ramine cea din Burestii Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anushka spune:

Fetelor,mai este o gradinita particulara langa Combinatul Apicol din Baneasa,in cladirea fostului dispensar de copii din Baneasa.Curte cam mica,dormitor mic,sala de mese cu televizor la 2 metri de ochii copiilor si o singura educatoare obosita care face cu ei tot ce scrie in oferta(desen, muzica,.......)cu "doar"150 de dolari pe luna.Imi pare rau ca nu-i tin minte numele dar macar o puteti taia rapid de pe lista daca auziti ca este in cladirea fostului dispensar de copii.
Daca aflu si de altele va mai scriu.

Succes!

Mergi la inceput