Bolboroseli in uter dupa actul sexual???
Buna fetele,
Am reaparut dupa o pauza in care am avut destule evenimente(zona zoster, mediu acid, stafilococ auriu) . Acum cica, sunt f. bine, zic doctorii . Dr. al meu mi-a dat sa ma stimulez cu clostylbeit (zilele 5...10 a ciclului) si cu hotemin si ephicilin (zilele 11...14 a ciclului, timp in care sa si prestez en ros). Ca am luat in loc de ephicilin ,in prima zi paracetamol, din reseala este una, alta este ca nu vad de ce trebuie sa iau antibiotice in perioada fertila. Oricum este bine ca am luat paracetamol pt. ca ieri am baut vin rosu, asa a spus Livia sa bei pt. buna dispozitie a lui si a mea. Dar, ma ro.
Problema si intrebarea mea catre voi este : Voi dupa ce faceti draoste, mai fierbinte...,sau mai cu foc, nu simtiti la cateva ore bolboroseli in partea pelviana: uter sau vain sau burta ca nici eu nu-mi dau seama. Mai concret, sub buric. Oare asta sa fie semn ca mi se respin miscatorii?? Eu sufar de dterilitate primara, pt. cine m-a uitat sau nu stie de mine. O exista o boala care sa respina miscatorii imediat. Deci du[pa o tona de analize s-a descoperit doar ca o trompa este buna doar 50% si nu prea am hormonul luteinizant, dar asta are leatura cu capul si atunci cand esti bine dispus poate apare.
Va ro sa-mi raspundeti si mie si fara sa radeti daca puteti. DE CE bolborosesc dupa ce fac draoste?
diana
Raspunsuri
aime spune:
esti tare comica, diana, nu stiu despre ce bolboroseli vorbesti tu, n-am patit asa ceva, si nu cred ca miscatorii sunt respinsi de bolboroseli...s-ar putea sa fie intestinele...nu stiu, n-am mai auzit...e interesant, poate stie cineva totusi...
da' ce mai sunt si hotemin-ul si ephicilin-ul ?poti sa-mi explici? de antibiotice am auzit si eu, dar in primele zile de ciclu, nu la ovulatie...de ce ti le-a dat?
oricum, succese si sa auzim numai de bine
aime
Diana1968 spune:
De ce mi-a dat anibiotice nu am inteles. Dr. Conteanu, om simpatic si vorbaret de altfel, mi-a explicat, dar el are debit f. mare si mia- fost jena sa-l intrerup. A spu asa: Iti dau clostylbeit ca sa te ovulezi si antibiotice sa ti se despinda, exact in perioada fertila in care trebuie sa si prestezi ca sa aiba pe cine intalni al tau, sau ai tai , dupa caz. Nu prea vad leatura intre antibiotice si eliberarea ovulului din folicul.
Cu intestinele mele ce sa zic , asa bolboroseli nu am decat atunci cand trebuie sa-mi vina ciclul cu o zi inainte si doar atunci cand o fac cu mult elan si foc
diana
Ioana1971 spune:
Ce sa zic Diana, si eu am simtit (auzit) bolboroseli dupa, chiar la cateva minute, in timp ce stateam cu picioarele pe pereti ... si m-am gandit ca e lichidul introdus
Asa ca stai linistita, nu esti singura.
Daca are vreo legatura cu incompatibilitatea cu , nu stiu... De ce ar avea? Dar eu am facut luna aceasta testul postcoital, care chiar asta urmareste (incompatibilitatea) si a iesit "SLAB POZITIV" - ce sa cred? Ginecologul a spus sa-l repet, dr. care a citit testul la microscop a zis ca rezultatul e in regula.
Ioana
Lorelai spune:
Diana, si eu am simtit bolboroseli in burta dupa actul sexual dar doctorul nu mi-a dat nici o explicatie. mi-a spus ca e aer care intra in vagin o data cu ... si, dupa, aerul vrea sa iasa. doctorul zice ca asta face zgomot. o face dar eu cred ca e altceva. nu m-am mai contrazis cu doctorul. oricum, nu e semn de respingere, stai linistita. din cite am citit eu respingerea e un proces chimic (adica, ceva de la tine, ii omoara pe , nu ii ia la goana ca sa simti tu bolboroseala).
Lorelai
anis spune:
Explicatia data de dr lui Lorelai e cea mai buna....si cea adevarata.
In rest..terminati cu aiurelile....important e sa avem ovulatie si sa se fecundeze ovocitul ,nu?
Bolboreseli..of doamne...
AniS
Diana1968 spune:
Buna dimineata,
Va multumesc de raspunsuri. Mi s-a parut loica explicatia cu aerul care intra atunci cand...
Anis, de ce te-ai suparat asa rau ca am pus problema cu bolboroseala? Eu sunt o tipa de 36 de ani care nu raman si pace, care mi-am facut zeci de analize, nici virusi care sa provoace sterilitate nu am , hormoni am, trompe bune am (una este defecta doar 45%), el este bun deci caut si eu sa vad de ce nu raman. Ma analizez cat pot ca sa vad ceva in nereula si sa spun doctorului. M-am andit ca poate vainul sau uterul meu respine sperma lui, desi cum am mai zis m-am cautat la Babes de virusi si nu am.
diana
romaniaau spune:
Fara suparare, va intreb si eu ceva pentru ca sint in aceeasi situatie: analize bune, ovulatie, prestare cum trebuie, dar nu se prinde si pace. Dupa ... cam cit timp e nevoie sa stai inainte sa te speli? Va multumesc. Florina
mari74 spune:
Romaniaau daca toate is bune de ce nu va luati o mica vacanta si sa plecati undeva si acolo iti zic din experienta mea ca sansele is mari.Io dupa 7 luni de incercari si frustrari am luat sfatul doftorului de bun si minunea s-a intamplat. Incercati si nu va mai stresati si o sa vezi ca o sa fie bine!
mari 9 sapt si 2 zile