Vreau sa fac analize !

Vreau sa fac analize ! | Autor: camys_2000

Link direct la acest mesaj

Sutuatia sta in felul urmator: luna asta am facut prima data stimulare cu Clostilbegyt, am avut si ovulatie, dar nu cred ca am ramas insarcinata.
prin urmare, peste vreo 2 saptamani, vreau sa vin in Bucuresti ptr analize complete.
Sfatuiti-ma voi in urmatoarele probleme: cam din a cat-a zi de ciclu pot face analize, unde ar fi indicat sa merg, este obligatoriu sa fac si analize din secretie, sau spuneti-mi un doctor la care ash putea sa ma programez si sa il sun ...si alte probleme care va vin voua in minte...

Ilie, daca citesti acest mesaj, spune-mi te rog o adresa web din Timisoara unde ash putea afla tarife si la ce clinica. Multzam.

Va pupic

Carmen

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Camys, trebuie sa specifici ce fel de analize vrei...Hormonale? Zoonozele (ex. toxoplasma, etc), chalamydia?
Spune-mi care si o sa te sfatuiesc cum pot mai bine...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

si hormonale, si toxo ( am pisica) ...tot tot ce ar trebui facut, orice

Carmen

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Camys, pai toxo&co. se fac la institutul Cantacuzino (vizavi de Opera, langa sediul ING Nederlanden) spui dr. ca vrei sa faci tot setul pt. ca vrei sa ramai insarcinata si stie ce sa-ti recomande...
Eu pt. hormonale am fost la Parhon (langa statuia Aviatorilor) la dr. Neamtu Corina (o gasesti dimineata la et. 2, cladirea din spate) si ea te invata ce analize tre sa faci.

Succes,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun...eu prima analiza hormonala am facut-o in a 2-a zi de ciclu, deci, vezi cum te nimeresti, sa fii in perioada aia...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput