care-i faza?!...
imi pare foarte rau ca trebuie sa postez un astfel de mesaj,dar se pare ca doar asta mi-a mai ramas de facut.
am trimis mail/pm catre desprecopii si nu mi s-a raspuns.
e ceva in neregula cu mine si cu pozele mele?eu gravida nu arat ca celelalte gravidute de pe forum?
daca da,as dori ca macar sa mi se raspunda si sa se argumenteze cumva!!!
eu am toata stima pt membrii acestui forum, cat si pentru ce reprezinta el in viata noastra!chiar nu mi-as dori sa se ajunga la o astfel de deziluzie stupida...totusi,parca eram egali,nu?
oare sunt eu infantila???!!!nu cred.
sunt deja aproape 2 luni de cand astept.
multumesc.
Alexandra mare si Alexandra mica...
Raspunsuri
Otilia spune:
Draga Alexandra,
Te rog sa crezi ca nu-i nimic personal... Probabil doar lipsa de timp.
Si eu am trimis de doua ori poze cu mine gravida si nu au aparut. Din pacate prima oara a fost de vina Incredimailul meu (nu a trimis mesajul pur si simplu, n-a avut el chef) iar a doua oara pozele erau deja in linie si de atunci nu s-au mai facut adaugiri, cred, asta-i tot...
Asa ca suntem egale, nu te ingrijora!
Otilia&LaAdelita
desprecopii spune:
draga Alexandra - imi pare rau de aceasta intirziere. Albumul gravidelor a avut o data limita de primire a fotografiilor - dupa care ne-am hotarit sa il completam cu alte poze - dupa succesul de care s-a bucurat.
fii sigura ca daca ai trimis poze la album@desprecopii.com - vor apare si pozele tale. De data asta, speram sa avem Albumul Gradidelor Frumoase - in compleatarea noua - pe 1 Martie 2004.
PS: am vazut pozele de la tine si sunt superbe!
numai bine,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
tlaura spune:
Si eu ma uit in fiecare zi la album, poate- poate apar si eu pe acolo. Desi nu sunt poze prea reusite si nici eu nu sunt "super", dar am rabdare!
laura, mama lui Andrei
amik spune:
multumesc pentru raspunsuri si imi pare rau daca am fost "usor" tafnoasa...
astept in continuare atunci!
pupici!
Alexandra mare si Alexandra mica...