Mesaje adaugate dupa ce vor fi aprobate de moderat

Mesaje adaugate dupa ce vor fi aprobate de moderat | Autor: anisia

Link direct la acest mesaj

Asa mi-a aparut dupa ce am trimis un mesaj la sondaje si opinii la subiectul Ce marca de pampersi folosim!La scurt timp a dat si Andrada raspuns si mesajul ei a aparut si al meu nu.Bineinteles ca am pus-o pe seama faptului ca ea e moderator si nu-i apare aceasta precizare.In schimb as vrea sa va intreb cum veti proceda sau daca credeti ca moderatorii existenti acum pe site vor putea aloca suficient timp sa citeasca toate mesajele scrise de noi si sa le aprobe.Nu stiu mi se pare pe de o parte o treaba buna dar o munca colosala.Si daca nu va fi timp ,poate va exista vreodata o intrebare sau un subiect care necesita raspuns urgent si astfel se va incetini aflarea raspunsurilor la anumite intrebari.
Problema este ca nu stiu daca e doar o greseala ca mi-a aparut treaba aia sau va fi o noua optiune a forumului,pentru ca la acest forum nu mi-a aparut mesajul!

"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Eu am raspuns la acest mesaj,si am vazut si eu acelas lucru,ca mesajul va fi trimis dupa ce va fi aprobat de moderator.
Mi s-a parut ciudat si cind am vrut sa vad daca mi-a fost postat mesajul,era acolo,dar sus,in rindul cu iconite,scria cu litere mari NE-MODERAT.
Asta acum juma de ora,ma duc si acum sa vad!

Theodora, Alexandros, Yannis
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
http://community.webshots.com/user/theodorapap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Da` chiar asa, de cand MASAJELE trebuiesc aprobate de moderatori ?!

Anisia, ai fost o dulce

Acum, serios vorbind, se pare ca mesajul apare numai la rubrica sondaje, uite citeste si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18509

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

uff,m-ai faultat elena dar mi-am reparat greseala..de ce sa-i faci daca scrii contra timp ca Raresu meu tipa non stop cand nu-i bagat in seama.

quote:
Originally posted by Elena

Da` chiar asa, de cand MASAJELE trebuiesc aprobate de moderatori ?!

Anisia, ai fost o dulce

Acum, serios vorbind, se pare ca mesajul apare numai la rubrica sondaje, uite citeste si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18509

Elena&Laura

Adina si bb Rares Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asa este muncesc mai mult dar primesc "comp time" ptr overtime....
Numai la forumul de la sondaje exista aceasta "masura" in plus. Si aprob sau amendez raspunsurile la fel ca la celelate forumuri....
sper ca v-am lamurit,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Multumesc andrada pentru raspuns.Nu am intrebat cu nici o rautate.Era o pura curiozitate.Inca odata felicitari celor care ne fac viata mai luminoasa prin existenta acestui site!
Pupici!

Adina si bb Rares Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by anisia

Multumesc andrada pentru raspuns.Nu am intrebat cu nici o rautate.Era o pura curiozitate.Inca odata felicitari celor care ne fac viata mai luminoasa prin existenta acestui site!
Pupici!

Adina si bb Rares Costin

stiu Adina, ca era pura curiozitate, mereu uit sa pun maimuztoi sa se vada ca zimbesc......
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput