Imprimanta HP 660 C
Am primit o imprimanta...fara cabluri...nici macar nu stiu daca functioneaza bine..Cablul de legatura intre calculator si imprimanta l-am cumparat, dar am inteles ca cel de alimentare costa 80 de euro, cat o imprimanta noua....
Cineva mi-a zis ca ar exista magazine second hand cu piese/accesorii, aveti idee unde???
Multumesc mult,
V
veni, vidi, Victorie!
Raspunsuri
joxy spune:
Imprimanta HP 660C este o imprimanta cu jet de cerneala.
ceea ce iti trebuie tie este un alimentator de 24 V, 500 mA, curent continuu (la atata se alimenteaza de obicei imprimantele cu jet HP).
Caut sa vad daca gasesc pe net manualul tehnic.
Te va costa aprox. 400.000 lei un alimentator bun
Cu respect,
Florin
Victoria spune:
Multumesc mult, Jox, de raspunsul rapid!!!!!
400.000 lei e perfect, fata de 80 euro....pot sa indreznesc sa te intreb unde anume sa caut?
Multam again,
V.
veni, vidi, Victorie!
joxy spune:
Pe spatele imprimantei, acolo unde vin bagate cablurile in ea, se gaseste o eticheta pe care sunt notate ceva gen urmatoarele:
HP - serial number ...
Made in thailand...
si mai spune ceva...
24-30V ~ 500mA-400mA 12W
gaseste-mi randul ce seamana cu cel de mai sus si copiaza-l ... si o sa-ti pot spune ce ai nevoie sa cumperi.
Cu respect,
Florin
Victoria spune:
Joxy,
Io iti copiez ce scrie pe spatele ei:
Made in Spain
HP Model: C2164A
30V - 0,4 A 12 W
Asta trebuia sa iti transmit?
Multumesc mult de tot,
V.
veni, vidi, Victorie!
melinav spune:
Tot la capitolul imprimante, am si eu o intrebare: stiti unde se pot reincarca cartusuri convenabil, in Bucuresti, pentru o imprimanta HP 3550?
Cam cat costa?
Multumesc. Melina
joxy spune:
Victoria, da.. trebuie sa cauti un alimentator de 30 V, curent continuu, 400 mA-cel putin, (cred ca ar merge si unul de 24 V dar sa nu riscam sa cumperi unul degeaba).
Se gasesc la magazinele de electronice.
Cu respect,
Florin
Victoria spune:
quote:
Originally posted by melinav
Tot la capitolul imprimante, am si eu o intrebare: stiti unde se pot reincarca cartusuri convenabil, in Bucuresti, pentru o imprimanta HP 3550?
Cam cat costa?
Multumesc. Melina
Daaa, ma intereseaza si pe mine raspunsul, multam anticipat!!!!!
V.
veni, vidi, Victorie!
Catalin spune:
quote:Incercati aici: www.anmado.ro I-am vazut in multe recomandari pe net si am cunoscuti care lucreaza cu ei si sunt multumiti.
Originally posted by Victoriaquote:
Originally posted by melinav
Cam cat costa?
Multumesc. Melina
Daaa, ma intereseaza si pe mine raspunsul, multam anticipat!!!!!
V.
veni, vidi, Victorie!
Catalin
Think pink!