Buna tuturor, sunt o Enchanteritza pe Rathe. As vrea sa stiu daca cineva bastinas imparte aceeasi pasiune cu mine. Va rog sa-mi trimiteti datele pe ce server va aflati.
Multumesc anticipat.
Myanea [47] LFG
...you become better at replying (219)
quote:
Initial creeata de Ellie
[b][green]Buna tuturor, sunt o Enchanteritza pe Rathe...
Cam multe "codificari"... ce e aia "LFG", ce mai e si "Enchanteritza pe Rathe" si ce legatura au astea cu serverele ?
Poti explica asa mai pe intelesul tuturor ?
Please,
Ok, de fapt am vrut sa "profit" de faptul ca sotia mea e deja membru pe acest server (desprecopii.com de data aceasta) si sa incerc sa gasesc persoane care cuvanta in romana si care au un hobby: un joc masiv online still fantasy: Everquest. E o lume imaginara in care poti sa devii (in timp: si iti ia prea mult timp) magician, lupatator, paladin, necromanser, etc. in plus iti poti alege rasa pe care o doresti: uman, elf, ogre, troll, dwarf, s. a. m. d.
Faza e ca m-am plictisit de Counter-Strike, Diablo si altele, in Everquest poti sa-ti faci prieteni adevarati, avem guildii cu aceleasi aspiratii ... bla bla. Astfel am devenit prieteni foarte apropiati cu o pereche din orasul vecin, ne intalnim des si credeti-ne ca nu stam si vorbim doar de houbbi-ul nostru comun.
Deci, daca este cineva pro Everquest, as fi bucuros sa fac cunostinta... Daca aveti nevoie de mai multa informatie sau ajutor, trimiteti-mi un mesaj. Mersi pentru atentie.
Toate cele mai bune mamicilor, taticilor si pruncilor.
Aliona (mamica), Samuel(feciorasul) si Simion (tati)
Am uitat sa mentionez ca serverele represinta lumele din interiorul jocului, Enchateritza e caracterul tau din joc, LFG e Looking for group (sau LFA ... for adventure)
Myanea kisses everybody on the cheek.