fetelor, ma intereseaza un lucru foarte important.Se poate depista exact cu ajutorul ecografului data exacta a conceperii???tare va rog sa-mi raspundeti.Si la cat timp de la concepere se vede bebe la ecograf???
doly
Nu stiu daca se poate depista data exacta a conceperii ecografic.
Eu l-am vazut pe bebe la fix o luna de la conceptie.Bafta.!!!
E cu ochisori???
Ancutza cu burticutza de 13 saptamini.
DNP 4 aug
Prof.Ancar.Sf Pantelimon
27 de ani.
Doly data conceperii este cu 14 zile inainte de ziua cand presupui ca trebuia sa-ti vina ciclul. Un ecograf facut in sapt 9 sau 10 sau 11 da f multe detalii despre ce vrei tu sa afli. Dupa sapt 12 eco nu mai spune asa de exact data conceperii.
Pupici
Mel
Data conceperii nu se poate spune cu exactitate, de aceea cele 40 de saptamani se calculeaza incepand cu prima zi a ultimei menstruatii (chiar daca bebelusul nu a fost inca conceput), saptamana 1 de sarcina este de fapt perioada corespunzatoare ciclului menstrual.
Eu nu am nascut, poate fetele care au nascut stiu mai bine ca mine, dar din cate am citit eu asa am inteles ca este.
Numai bine,
Katink
io stiu k bb se vede la eco de la 6 saptamani
http://community.webshots.com/user/mirelabucur
MirelaV
Eu l-am vaztu pe BB la ecograf cand eram in saptamana a saptea si arata ca o boaba de cafea de 9mm lungime. Data conceperii nu se poate stabili cu exactitate, depinde de regularitatea ciclului menstrual, precum si de ovulatie. Difera foarte mult de la femeie la femeie.