Ma intereseaza opinii pe tema tranzactiilor bursiere pe piata americana, eventual europeana si - de ce nu - si din Ro: cum se cumpara, cum se vinde, costuri, taxe, impozite, smecherii, aventuri, etc etc etc
da, da, si pe mine, si pe mine!!! vad ca la loto n-am succes, desi-s perseverenta... :))
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Sper ca nu ma bag ca musca-n lapte....eu am un cont deschis de mai bine de 1 an si tranzactionez pe bursa din Romania (atat bvb cat si rasdaq).
Sunt multe svm-uri de unde poti afla comisioane si modul de tranzactionare.
Eu de ex, tranzactionez prin vanguard.ro deoarece imi ofera acces direct in piata prin cont on-line.
Comisioanele sunt in functie de suma pe care o rulezi prin ei, iar maxim parca e 3%.
Daca merita?....asta depinde de inspiratie....daca le nimeresti, poti sa scoti mai mult decat din depozite...dar poti sa si pierzi foarte mult...
Asa ca mai intai va recomand sa va jucati pe cate un cont virtual pt a afla cum sta treaba.
Eu am incercat si forex-uri dar trebuie sa recunosc ca sunt incepatoare la acest capitol.
Cat despre tranzactionarea pe pietele americane, europene, etc....o incerc si pe asta si va spun ce iese....
Multa inspiratie si multi bani va doresc!
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 6 saptamani si 4 zile
Dr Branescu, Polizu