din nou despre analize
Buna tuturor,
Am doua sarcini pierdute la activ: un avort spontan si o sarcina oprita in evolutie si intentionez sa fac o serie de analize la Institutul Cantacuzino: listeria, citomegalovirus, chlamydia, micoplasma+ureaplasams, rubeola si secretia vaginala (toxoplasmoza am facut-o si a iesit Igg negativ si Igm negativ). Intrebarea mea este daca se pot face toate in aceeasi zi si cat dureaza pana sunt gata rezultatele.
Multe multumiri
Raspunsuri
anis spune:
Se pot face toate in acceasi zi, mai ales daca vrei sa le faci pe toate la Cantacuzino. Pt CMV si mycoplsma si secretie vaginala, iti trebuie programare , deci suni si te programezi. Incearca sa obtii o programare devreme , pe la ora 10.
Dupa care in functie de programarea de acolo, te duci dimineata pe a 8, si faci restul, listeria etc..(astea se fac din sange ), de obicei e cam coada.
Rezultatul, nu mai stiu cand se da, cred ca oricum depinde de analiza...maxim era 5 zile parca.se poate sa gresesc.
AniS
lorely spune:
Multam fetelor!
Am insa o nelamurire…am mai citit pe ici pe colo si am inteles ca nu e nevoie de trimitere si nici de programare pentru analizele de la Cantacuzino. Iar tu Anis imi spui ca imi trebuie programare pentru o parte dintre ele.
In afara de secretia vaginala…normal….restul nu se fac din sange? Eu asa stiam……sunt novice…..lamuriti-ma. Saptamana viitoare vreau sa ajung la Bucuresti (sunt din provincie) si nu vreau sa fiu luata pe nepregatite…nu vreau sa ajung acolo si sa nu le pot face….un al doilea drum nu stiu cand voi fi capabila sa il fac..
Apropos, ce analize ma mai sfatuiti sa fac???
Astept raspunsurile voastre
Va pup
Mada spune:
Lorely, intra pe www.cantacuzino.ro gaseste acolo si programul si preturi si care din analize sunt compesate si care nu.
Succes
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu
anis spune:
Iti trebuie programare, doar pt cee ce e secretie....asta pt a stii ei ca au pacienti...dar daca vb cu dr sigur te primeste. Mycoplasma se poate face si din secretie dar si din sange. Pentru restul nu ai nevoie de programare.
Pupici
AniS
alina25 spune:
CE STI DESPRE MEDICAMENTUL VIOXX.
MIE MI S-A DAT CA TRATAMENT INAINTE DE A FACE HISTEROGRAFIE(7 PASTILE IN TIMPUL MENSTRUATIEI)
aurelursu@k.ro spune:
Vioxx-ul eun calmant foarte puternic. Am luat si eu dupa operatia la tiroida. pupici, gabi
Tinasv1 spune:
Lorely, te pot ajuta cu informatii despre urmatoarele analize la instit Cantacuzino: citomegalovirus IgM si IgG costa fiecare cate 265.000 lei, chlamydia trachomatis IgM si IgG, cate 300.000 de fiecare, toxoplasma IgM si IgG cate 300.000 lei fiecare, listeria 70.000 lei + 20.000 recoltarea.
Deci in total daca le faci pe toate astea te costa 1.820.000 lei.
In plus cu rezultatele sunt foarte rapizi, in 2 zile sunt gata, la aceste tipuri de analiza, la cele de secretie nu stiu, poate mai citesti pe site-ul lor.
Trebuie doar sa te duci devreme dimineata, pana in ora 8.00, ca este cam aglomerat. Rezultatele se dau intre 11.00 - 13.00 si pot sa iti dau si nr de tel: 021.411.38.00 sau 021.411.49.10 int 237.
Succes si sa iasa bine. Eu le-am facut la sf lunii ian, deci sunt proaspete preturile.
Tinasv1 spune:
inca ceva, mie mi-a dat sa fac aceste analize pentru ca am avut o sarcina oprita in evolutie. Oricum, sfatul meu este sa intrebi si dr ce analize vrea sa faci, poate iti da mai multe. Daca va fi asa, poate ne scrii si noua.
Am si eu cateva intrebari, sotul nu trebuie sa faca si el analize, de ce se face rh-ul numai dupa ce ramai gravida? Si eu sunt novice in acest domeniu.
Multumesc anticipat si va urez succes inspre
lorely spune:
Multumesc pentru raspunsuri…m-am mai luminat putin….dar vreau sa va mai intreb ceva….care analize sunt mai concludente: cele din sange sau cele din secretie? (in cazul celor care se pot face si asa si asa: Chlamydia…etc)
Am auzit ca la o persoana rezultatul la secretie poate iesi negativ si la sange pozitiv. Atunci …..??? Ce ma sfatuiti? Sa le fac pe amandoua???
Va pup