Germania-Teatru cu actori romani in Köln

Germania-Teatru cu actori romani in Köln | Autor: Crystinne

Link direct la acest mesaj

Fetelor, pe 14 si 15 februarie, CENTRUL CULTURAL ROMAN KÖLN, cu ocazia sarbatoririi celor 10 ani de existenta (ati stiut ca exista??) organizeaza in aula unui liceu de langa Köln- Bergisch Gladbach, o piesa de teatru cu doi actori romani : Alexandru Repan si Mircea Diaconu. Piesa se numeste : Variatiuni enigmatice de Eric-Emmanuel Schmitt.

Scrie ca trebuie facuta rezervarea din timp.
Pentru informatii 02204/ 82544 (fam.Olteanu) 0221/ 343157 (fam.Lungu)
Email: rzk_koeln@yahoo.de

Mergeti??? Eu de abia astept sa mai vad un teatru in limba romana.Deja am anuntat pe cei pe care ii stiu eu dornici. Mai trebuie sa ne decidem in care din cele 2 zile mergem.
Ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

da da da....
eu vin, las acasa cateii si purceii si vin singura , poate ne vedem? chiar asa...mai anunt si eu eu trupa de romini, facem o masina de mamici si evadam...iu-huuuu!
(hopaaaa!io cu ce ma imbrac?!!!)

vad ca e vorba de o simbata si duminica, cum ar fi mai fain, poate simbata?

mai vorbim, dar eu una sigur vin...gasesc si niste toale mai umane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Stai meeeyyyyy.......ce toale ??? ce trebuie sa ne luam rochii lungi fara spate??
Eu sunt terorizata de conformismele astea, as avea chef sa ma imbrac in ceva normal, chiar si blugi.
Unde locuiesti??

Ai dreptate , trebuie sa ne gandim si in ce zi mergem ca sa ne intalnim.. Eu cred ca sambata ar fi mai bine, dar uite ca nici noi nu am luat decizia.

Mai vin si alte fete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Si noi venim!!!!

Am mai fost acolo in noiembrie cand s-a jucat "Cu capul de nicovala".
Voi cand ati merge? Eu as vota ptr sambata si pentru haine legere.

Pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monicaa

Si noi venim!!!!

Am mai fost acolo in noiembrie cand s-a jucat "Cu capul de nicovala".
Voi cand ati merge? Eu as vota ptr sambata si pentru haine legere.

Pupici

He??? Deci tu stiai de locsorul asta? Eu abia acum am aflat si parca m-am luminat dintr-o data.
Cum este? Povesteste te roogg... Tot in acelasi loc?

Mergi la inceput

ei, si eu care speram ca acu e momentu sa imi iau si eu rochia neagra cu spatele ioc...

simbata, ja, ja, iar de imbracat...nu mai zic...
dar cum facem sunam si rezervam locuri la familiile respective? eu mai astept azi niste raspunsuri sa vad cite bilete iau , daca nu vin si ganz alleine, no fi foc...ba dimpotriva...

abia astept!

am uita, eu vin din krefeld, de linga dusseldorf, restul tot de pe aici din imprejurimi, dar nu drum tare lung

tschuess ...votez si eu pt simbata, o s-ajung tirziu acasa, sa pot dormi duminica mai mult?!!!

Mergi la inceput

Gata... ne-am hotarat si noi pentru sambata.Este mult mai convenabil. Noi venim din Bonn si suntem patru - toti din Romania (2 unguroaice, un sas si o romanca - adica eu ) O sa facem rezervarile maine cred. Voi?

Mey lasa rochia, ca nu cred ca este asa de cald in sala asta Mergem alta data la un bal ceva si o imbraci atunci

Dar erau mai multe fete care locuiau prin zona noastra.Ce o fi cu ele?

Si eu ma bucur nespus de mult ca o sa vad o piesa de teatru jucata de romani si ca o sa mai intalnesc romani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ce bine ca s-a hotarat treaba pe sambata!!!!

Abia astept sa va cunosc.

Iris eu tot din Krefeld sunt.Noi nu ne stim dar din cate am inteles sotii nostri s-au cunoscut.Poate asa reusim si noi sa ne vedem.

Mergi la inceput

monicaa?!!!!!!!!!!!!in krefeld, poftim, pune mina pe telefon...566983; sa nu zici ca sotul meu cunoaste pe sotul tau si tac milc amindoi....aiaiaiaiaiiiii

astept!!!!

(deci merem la ftiatru dar rochia mi-o voi cumpara la pensie fir-ar...m-au sabotat conatinalele...de invidie?!!!)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iris

(deci merem la ftiatru dar rochia mi-o voi cumpara la pensie fir-ar...m-au sabotat conatinalele...de invidie?!!!)

iris

Cumpara rochia sa fie acolo te imbraci cu ea la carnaval

Ati facut rezervarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

salutare!
Si eu sper sa vin!! ca noi locuim taman in Gladbach!
Abia astept sa ne vedem!!
Ati dat deja telefon pentru rezervare?
ana

Mergi la inceput