Intrebare pentru administratori

Intrebare pentru administratori | Autor: buflea

Link direct la acest mesaj

Imi cer mii de scuze daca pun o problema banala in discutie, dar eu, mai noua fiind, am mari probleme in a urmari mesajele si subiectele care se scriu pe forumul asta ...si am nevoie de un sfat.
Daca ma duc la profilul meu si aleg de acolo un subiect, intotdeauna ma duce pe prima pagina a suiectului si daca s-au scris 7-8 pagini, stau si orbecai cautandu-mi ultimul mesaj, ca sa vad daca a mai aparut ceva nou.
De asemenea am subiecte pe care le citesc dar nu scriu la ele - pe astea cum sa le urmaresc ??? Mi s-a intamplat sa intru de cate 3 ori pe acelasi subiect ca sa verific daca s-a mai scris ceva nou.

Exita cumva o metoda de a urmari unele subiecte fara a mai orbecai prin ele asa cum fac eu ?
Voi cum va descurcati fetelor ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Initial creeata de buflea

Imi cer mii de scuze daca pun o problema banala in discutie, dar eu, mai noua fiind, am mari probleme in a urmari mesajele si subiectele care se scriu pe forumul asta ...si am nevoie de un sfat.
Daca ma duc la profilul meu si aleg de acolo un subiect, intotdeauna ma duce pe prima pagina a suiectului si daca s-au scris 7-8 pagini, stau si orbecai cautandu-mi ultimul mesaj, ca sa vad daca a mai aparut ceva nou.
De asemenea am subiecte pe care le citesc dar nu scriu la ele - pe astea cum sa le urmaresc ??? Mi s-a intamplat sa intru de cate 3 ori pe acelasi subiect ca sa verific daca s-a mai scris ceva nou.

Exita cumva o metoda de a urmari unele subiecte fara a mai orbecai prin ele asa cum fac eu ?
Voi cum va descurcati fetelor ?

Click pe "Subiecte active"
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Multumesc - am gasit ! ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOINA SANDA spune:

AM SI EU O INTREBARE:DACA POT SA-MI SCHIMB NUMELE DE UTILIZATOR,SA NU MAI APARA <ANDA>,SA POT PUNE UN ALT NUME,FARA A-MI PIERDE STELUTA,INSA!!
NU STIU CAT DE BINE AM POSTAT AICI...
VA MULTUMESC,ORICUM!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Incearca sa trimiti un mesaj privat administratorului,incluzand si noul nick cu care vrei sa apari.

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOINA SANDA spune:

MERCY MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Alte site-uri iti trimit mesaj cand apare ceva nou intr-un subiect care te intereseaza. Exista aceasta posibilitate pe forumul asta?

Mergi la inceput