Fiecare cu treaba lui...

Fiecare cu treaba lui... | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

brrrrrrrrr, ce nebuneala! bietele femei!!!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Doamne fereste ,nu pot sa cred cate se intampla.Cum e posibil asa ceva?

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica --->24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am vazut, ieri, la stiri !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

fix tranta 30 mil ...
Sau poate gestul conteaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

nici macar nu pot sa-mi inchipui...Doamne ce nebunie si lipsa de intimitate!! chiar ca: bietele femei

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

deplorabil

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

La noi ca la nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Ma cutremur cand citesc asa ceva.
Mi-e mila de saracele femei si groaza de situatie.
Oare amenda de 30 mil lei va schimba situatia sau ii va invata minte pe cei responsabili ?!? Eu ma indoiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Saracele femei sa nasca in asa conditii.Nici eu nu cred ca amenda de 30 milioane va schimba cu ceva sistemul precar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Da, sigur ii va invata minte!
Aseara la TV au fost intervievate trei femei care tocmai nascusera acolo, toate trei au spus ca lucrarile se desfasurau in sectie, nu in spatiul in care au nascut ele, si ca nu au fost deranjate absolut deloc de acest lucru. La urmatorul jurnal de stiri parerile lor au fost taiate din material, ceea ce nu facem dupa parerea mea, decit sa sublinieze tenta vadit tendentioasa in care au fost prezentate lucrurile - ce spuneau pacientele nu "dadea" bine pentru ce voiau ei sa se inteleaga, asa ca, simplu, le-au scos!
Din cite am inteles, se obtinusera cu mare greutate banii pentru renovarea sectiei, sectia are 300 de paturi si acum a fost inchisa si toate cazurile au fost preluate de o alte maternitate, cu o capacitate de 100 de paturi. Deci, ce preluau inainte 400 de paturi, acum preiau 100. Seful sectiei a fost amendat cu 20 milioane de lei, deci probabil ca altadata se va invata minte, cum ati spus voi, sa nu mai umble cu termopane si alte mofturi din astea, si nici dupa fonduri ca sa faca ceva ca lumea.
Mai, fetelor, eu nu zic ca este corect ceea ce s-a intimplat, dar haideti, propuneti si voi o solutie. Daca stam cu gindacii gramada pe noi in maternitati si ne termina infectiile nosocomiale din cauza mizeriei nu e bine, daca incercam sa schimbam ceva, iar nu e bine. Nu va grabiti chiar asa de tare sa dati cu piatra in niste oameni care, totusi, au incercat sa faca ceva!
Acum, daca paturile de maternitate din Galati s-au redus la un sfert, ma intreb ce se va intimpla. Probabil ca in aceste conditii la maternitatea care a preluat cazurile calitatea serviciilor medicale, si asa ca vai de ea ca asa e in Romania, va scadea simtitor, si nu e exclus sa se mai intimple vreo porcarie iar. Si atunci, cine va fi de vina? Aia la care s-a intimplat, bineinteles. Asa ca le mai frige si alora vreo amenda, si asa mai departe. Chiar vi se pare ca astea sunt solutii? Voi nu vedeti ca guvernantii ne aburesc pe toti cu prostii, vreau sa vad si eu ca vin si propun o solutie viabila pentru problemele astea!
In speranta ca nu am ofensat pe nimeni, va doresc numai bine,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput