sfaturi va rog
salutare,
Ma numesc Cata am 26 ani si intru pe acest site "despre
" de 1 an jumate si citesc cam tot ceea ce mi se pare mie interesant. Am si eu o intrebare la voi (stiu ca mai exista astfel de preobleme) cam de 7 luni incerc sa raman
dar nu stiu ce se intampla nu reusim. Stie cineva cum se poate ramane
mai repede. Ne dorim si noi un ingeras in familia noastra. Am fost la doctor mi-am facut toate analizale posibile inclusiv ecografie vaginala sunt ok si doctorii zic ca exista ovulatie dar......Singura problema care exista aveam un ovar inflamat dar pentru care m-am tratat cu ovule si injectii.
Stie cineva ce sfat sa-mi dea.
pot primi mesaje si pe cata2ro@yahoo.com
va rog sa-mi raspundeti si va pup 
Raspunsuri
aquariusrpro spune:
Bine ai venit Lina Catalina 
La capitolul http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16 gasesti discutii ale fetelor care se confrunta cu probleme similare.
Sanatate si bebe cat mai curand!
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
si un nepotel super
http://community.webshots.com/user/lucaandrei
lina spune:
va multumesc pentru site-urile pe care mi le-ati recomandat. stiu ca trebuie sa sper mai mult dar........... sper ca speranta sa nu moara
. stiu ca sunt multe in situatia mea. foarte frumosi sunt
copilasii pe care i-am vazut la site-urile recomandate. poate cat de curand va pot da vestea cea mare
dupa care binenteles vor urma si poze
.
va multumesc si va pup
tatiantudor spune:
Buna Lina,
Ti-am citit speranta din cuvinte, deci ea exista, asta este cel mai imporant, sa ramana acolo, in inima ta.
Stiu ce simti, pentru ca am trecut si eu prin emotiile si nerabdarea ta.
Timp de doi ani de zile am asteptat sa se intample o minune.Cred in Dumnezeu si cu toate ca doctorii imi spuneau ca: am un chist pe ovarul stang care nu trece cu tratamente, ca am uter infantil, ca nu se poate prinde o sarcina de peretele uterului, etc, etc,.....cu toate astea, speram si Dzeu imi spunea ca odata si odata o sa am un baietel.
Atat stiam, ca odata, nu stiu cand, nici nu conta, o sa am un baietel.
Dupa doi ani, intr-o zi de joi mi s-a facut rau la servici (eu sunt asmatica si am o probleme cu vezica biliara -prea lenesa)
Am ajuns la clinica, si acolo un doctor mi-a spus ca am o criza biliara, dar ca imi da tratament si se rezolva. Fiindu-i frica sa nu am si un inceput de ulcer, m-a trimis la ecografie. Acolo mi s-a spus clar: sarcina in evolutie 4-5 saptamani.Era atat de mic embrionul sa nici nu isi putea da seama cat poate sa aiba ca varsta.
Sotul meu a izbucnit in plans.
Mie nu-mi venea sa cred.
Timp de doi ani, doar am sperat, si ne-am vazut de viata.
Dar minunea s-a produs.
Si vrei sa stii ceva, asculta vocea lui Dzeu, si el te va asculta pe tine......am nascut un baietel de 3.650 Kg - 50 cm.
Acum avem 7 luni si 10 kg si 75 cm.
Pentru fiecare dintre noi, exista minuni, trebuie doar sa crezi, si se vor implini.
Sa dea Dzeu. sa fii la fel de fericita ca mine, cat mai curand posibil
Cu drag,
Liana si Robert
Andreutza spune:
Probabil ca bb stie sa se lase asteptat ca sa fie mai interesant...
Se cauta o problema dupa vreo 2 ani de "incercari" fara rezultat. Am incredere ca in acest interval ne vei da o veste buna.Nu-ti face probleme, mai ales ca sunteti sanatosi.Si...iubiti-va!!!!
Sa citim de bine!
Andreea &
Octaveatza
lina spune:
Va multumesc tuturor celor care v-ati dat intereseul sa-mi raspundeti si sa ma incurajati. Stiu ca intr-o buna zi voi aparea pe forum si va voi da vestea cea mare ca sunt
. Nu stiu dar inca ma obsedeaza gandul ca nu am reusit pana acum. Ne puneam problema ca nu am fi compatibili din punct de vedere are RH-ului dar se pare ca in urma analizei s-a dovedit ca RH-ul meu este pozitiv ceea ce inseamna ca sotul meu nu mai conteaza ce RH are. Pot spune ca m-am mai linistit dupa efectuarea RH-ului. Sunt nerabdatoare sa am un
. Cred ca am devenit obsedata de acest gand. Oricum va multumesc ca sunteti aproape de mine si pot spune ca am primit mult sprijin prin faptul ca mi-ati dat niste sfaturi.
Va pup pe toate si merci mult.
astept sa va dau cat se poate de curand vestea