sa fie virus?
Azi casutele de yahoo si hotmail mi s-au umplut de mesaje de la :"Mailer Daemon -Your message delivery has been failed." De obicei imi mai vine cite unul,dar numai daca am trimis un mesaj care n-a ajuns.Treaba e ca pe yahoo imi spune ca mesajul spre nu stiu cine n-a ajuns si ca am incercat sa-l trimit de vreo 500 ori!!Habar n-am adresa respectiva,ma gindeam ca mi-o fi intrat cineva in cont,dar pe hotmail mi-au aparut nu mai putin de 8 mesaje "Mailer Daemon - Your message delivery has been failed" da pe-astea le-am sters fara sa ma uit in ele,mai ales ca aveau si atachment...Sa fie eroare de la ei (hm...)sau vreun virus? Voi ati patit asa ceva?
Iren&Bogdanelu nazdravanu
Raspunsuri
joxy spune:
Se prea poate sa fie mail-uri din categoria JUNK mail. Pur si simplu a fost un atac asupra casutei tale postale sau pur si simplu alte calculatoare virusate aveau adresa ta de mail la contacte.
Acum.. exista si posibilitatea ca al tau PC sa fie virusat.. si sa trimita mail-uri fara stirea ta. Daca adresele din acele 500 de mail-uri care s-au intors la tine iti sunt cunoscute...e posibil sa ai pc-ul virusat.
Cu respect,
Florin
iren spune:
quote:
Originally posted by joxy
Acum.. exista si posibilitatea ca al tau PC sa fie virusat.. si sa trimita mail-uri fara stirea ta. Daca adresele din acele 500 de mail-uri care s-au intors la tine iti sunt cunoscute...e posibil sa ai pc-ul virusat.
Cu respect,
Florin
Chestia e ca nu au fost mai multe adrese,ci una singura,complet necunoscuta,la care cica am incercat sa trimit un singur mesaj de peste 500 ori!...nu prea cred ca pc meu e virusat,ca m-am tot chinuit sa-l protejez,da cine stie...ideeea e ca adresa respectiva nu prea arata normal,arata mai mult ca o adresa din-aia de junk,ceva de genu' "scrfd@...
Iren&Bogdanelu nazdravanu
OtiliaLia spune:
Ca sa te linistesti in privinta computerului tau intra pe www.rav.ro si de acolo da scan online, si scaneaz computerul tau. Daca nu are nimic, atunci e cum ti s-a explicat mai sus, cineva care are adresa ta de email in address book are computerul virusat.
craluca spune:
circula pe net un virus foarte nasol, care de obicei are atasamente zip sau contin scr
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
marius spune:
Da este un virus nou...destul de neplacut si se manifesta si asa.
W32.Novarg.A@mm
Daca vrei informatii (engleza):
http://www.symantec.com
Marius (www.desprecopii.com)