canapea de piele

canapea de piele | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

poate e un subiect aiurea dar vreau si eu neaparat sa stiu cu ce si cum va curatati voi canapelele de piele.mai ales de cand avem bebe,canapeaua noastra e din ce in ce mai maltratata.auzisem ca se curata cu bere.oare?!

pupici,
alexandrele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Nu stiu, aici sunt produse speciale pt piele, doar ca miros foarte puternic si mirosul persista cateva zile dupa ce o curatz. noroc ca operatia asta o fac doar de 2-3 ori pe an. De bere n-am auzit deloc! ai risca???

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Amik, du-te pe la Mobexpert, zi-le ca ai luat de la ei canapea de piele si roaga-i sa-ti spuna cum se intretine (enetual spune ca ai pierdut carticica cu instructiuni de curatare)

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

eu am gasit o solutie pentru curatat pielea ce are lamaie si nu ma deranjeaza mirosul dupa ce o curat.Canapeaua nu are mare mare nevoie(cu toate ca este crem), dar tapiteria masinii cam are..si vreau sa spun ca se curata si ca la 2 luni i se aplica tratamentul.Stiu ca vazusem la Shell ceva bunisor .Daca merge la tapiteria de piele de la masina, merge si la canapeaua de piele(eu asa am incercat).

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Draga mea ,am vazut ca si Simona iti scrie sa mergi la Mobexpert ca sa te interesezi de intretinerea canapelelor de piele, eu am sa te scutesc de un drum ,din doua motive: lucrez la Mobexpert si am si eu canapea din piele.
Deci : se intretine ffff bine cu ,surpriza ,lapte doina ,eu asa le curat ,desii la noi in firma se comercializeaza si un set ptr intretinerea canapelelor de piele, este bun ,dar nu o sa te tina prea mult ,si sincer este ,si scumpicel.
eu le-am facut si niste huse ,la fel ptr protectie .

SUCCES!

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Eu le spal cu sampon ptr.bb de la Johnson"s.Stralucesc.
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Eu cand mi-am cumparat de la mobexpert canapeaua mi-au spus ca pot sa o sterg cu lapte doina sau cu orice crema de fata, sau maini.

Crede-ma ca straluceste dupa aceea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

wowww, la asha ceva chiar ca nu m-am gandit. dar cand canapeaua e galben-deschisa se duce mizeria de pe ea??? sau cremele de fatza sunt doar pt intretzinere? nu se ia pe haine??? na, ca am o mie de intrebari. multzumesc in avans, fetelor!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu curat canapeaua de piele cu o carpa moale, putin umeda si e suficient.E drept ca nu prea am ce curata la ea...

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Noi cand am cumparat cnapelele ala de la magazin ne-a dat si un kit de curatare si am intrebat si eu ca omu' la ce e nevoie asa tratament si ala mi-a zis ca (,)canapelele se curata ca si fata mea: demachiant, toner si crema hidradanta..e piele..logic, nu?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si eu tot cu lapte Doina curatz canapelele. In Ro mai merge ca am una de culoare roshie si o sterg doar cand vin in tzara(adica o data de doua ori pe an) dar astea din Jp sunt de culoare alba si pana le curatz ma trec toate apele. Aici a mai cumparat sotzul meu un fel de vax de culoare galbuie(ii face publicitate si la TV) si e bun si pt geci de piele si pt pantofi sau huse. Imi scapa numele acum Dar cand se mai termina cutiutza asta de vax mai folosesc si cremuri de-ale mele ramase de mai de mult si care au o textura mai grasa. Adevarul e ca stralucesc si fotoliile si canapelele dupa un tratament cosmetic de genul asta

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput