Din pacate nu ai inteles un lucru:sotia mea nu avea loc de munca in momentul incheierii contractului de asigurare.Deci nu avea cum sa ceara CIC de la firma,ci numai de la Casa de pensii.Pentru asta a facut asigurarea.Iar in legatura cu asa zis pensia GRASA pina atunci acesti bani nu vor mai avea nici o valoare datorita inflatiei.Si in plus cine stie daca mai apucam pensia.Oare cind vor fi infiintate fondurile private de pensii?
Vad ca esti tare suparat si te inteleg.
La subiectul "Diferente "am incercat sa-ti raspund la toate intrebarile si sper sa nu fi dat gres cu ceva.
Privind GRASA pensie,ai dreptate,inflatia creste iar acesti bani dati acum vor avea cu totul alta valoare.Dar asa am putut sa-ti explic ca nu ai pierdut acesti bani,ci ca ei vor ajunge acum in alt scop decat cel dat!
Intrebare:
Am inleles ca la momentul incheierii contractului sotia ta nu avea loc de munca,spune-mi Casa de pensii te-a obligat sa iti iei cele 126 de zile aferente concediului pre-post natal si NUMAI dupa aceea sa faci cerere CIC? sau a fost alegerea voastra?