Ce ma fac?

Ce ma fac? | Autor: Mirunaa

Link direct la acest mesaj

Sunt o proaspata mamica de 35 de ani.Am un baietel de 7 luni...Totul e in regula cu el, dar eu am mici probleme.
Nu numai ca nu slabesc dar am inceput sa ma ingras.Pe mine somnul ma ingarasa in mod deosebit.Dar nu pot da vina pe somn pentru ca de vreo 12 luni eu nu mai dorm nici macar 5 ore pe noapte.Am avut probleme mari cu sarcina iar acum, omuletul meu nu ma lasa sa dorm...

Ce sa fac cu kilogramele astea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mergi la un dr endocrinolog, tine un regim ,fa putin sport si poate o sa vezi schimbari.

te pup si succes!

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ti-l recomand pe prof.COCULESCU ,spitalul PARHON.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Ma gandeam si eu sa merg la endocrinolog(am retinut numele profesorului recomandat-multumesc)mai ales ca dupa cezariana facuta pt nasterea lui Rares, la 12 ore am suferit o noua interventie chirurgicala prin care mi s-a extirpat uterul(altfel muream)dar cu pastrarea anexelor.Mi s-a spus ca din punct de vedere hormonal totul o sa fie ok...Nu stiu ce sa mai zic...
Cred ca am sa astept sa treaca iarna si am sa fac o vizita d-lui doctor...

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Nu ai spus nimic de extirpare?

Stiu ca in aceste cazuri,organismul are tendinta de ingrasare,asa ca vezi tu singurica pe propria piele.
In tot cazul un control la endocrinolog nu strica.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

cary,multumesc de urari

Stii ca organismul are tendinta de ingrasare cand se extirpa un organ,in general, sau cand e vorba de uter?Daca stau bine sa ma gandesc functia hormonala o dau ovarele, uterul nefacand decat sa elimine ovulele nefecundate si mai are rolul de a tine si ingriji viitorul bebelus...

Mergi la inceput