Am vrea sa cumparam uscatoria blocului, stam la 4, uscatoria nu este folosita ca scop de a usca haine ci pe post de depozit,obiecte scoase din uz.Cum se procedeaza si care este metoda legala? Cine I-ti spune valoarea si de la cine o cumperi?Avem asociatie de proprietari.Cu administratoarea si presedintele blocului nu se poate discuta, raspunsul este nu se poate, (sunt batrani si de moda veche, in 3 ani s-a facut o singura sedinta si aceea ca am amenintat cei de la 4 cai dam in judecata pt. ca ne poloa de la acoperis.
Merci si astept raspunsuri si pareri
Gabi
Albumul Printesei noasre Briana
http://community.webshots.com/user/cgabriela
Eu stiu ca trebuie sa ai acceptul tuturor locatarilor si cred ca o cumperi de la Asociatia de locatari.La noi in bloc s-a incercat acest lucru dar unul din vecini nu a fost de acord si nu s-a realizat.
Cristina
A mai fost o intrebare de genul acesta prin luna decembrie cred. Autor era acvi. Sfatul meu este sa ii scrii un pm si sa o intrebi, caci stiu ca atunci liviu's sau alcineva informat i-a dat raspuns complet. Am impresia ca avea legatura si cu Dafisul sau cum s-o fi chemand acum (directia de la primarie ce se ocupa de locuinte), pe langa acceptul tuturor locatarilor.
Mult noroc,
Gabriela si baietii