Buna ziua. Eu am nascut in iulie , deja am luat 2 luni indemniziatia de cresterea copilului. Voi ramane la suma calculata, dar vreau sa va intreb ca sa ma lamuresc , incepand din ianuarie MI SE VA CALCULA IMPOZIT LA ACEASTA INDEMNIZATIE? Citind noua lege , eu am inteles ca indemnizatiile de crestere copilului, pe langa altele, sunt scutite de plata impozitului. Mmultumesc anticipat.
Nu se mai impoziteaza indemnizatiile aferente lunilor ianuarie 2004 si urmatoarelor. Prin urmare, in februarie se primeste prima indemnizatie neimpozitata.
Te rog LIVIU sa ne spui care este paragraful din Legea 577 privind scutirea indemnizatiilor de la impozit.
Te rog acest lucru deoarece d-na de la personal mi-a spus ca acest lucru se aplica NUMAI persoanelor care au depus cerere CIC dupa data de 01.01.2004.
Multumesc frumos.
Gata am aflat raspunsul.
Conform noului COD FISCAL nu ni se va mai retine impozit pentru indemnizatii,indiferent cand angajatul a depus cererea de CIC,inainte sau dupa data de 01.01.2004.
quote:
Originally posted by Cary
Te rog LIVIU sa ne spui care este paragraful din Legea 577 privind scutirea indemnizatiilor de la impozit.
Te rog acest lucru deoarece d-na de la personal mi-a spus ca acest lucru se aplica NUMAI persoanelor care au depus cerere CIC dupa data de 01.01.2004.
Multumesc frumos.
Apropos am plasat aceasta lege la mine pe site alaturi de celelalte dispozitii legale.
www.marius rdsor.ro
Marius (www.desprecopii.com)