caut prieteni in Germania

caut prieteni in Germania | Autor: sigrid26

Link direct la acest mesaj

Sunt de 3 luni in Germania si imi lipsesc foarte mult prieteni. Ma gandeam ca poate mai sunt si alti ca mine asa ca de ce sa nu stringem rindurile pe aici. Eu, casatorita am o fetita de 2 ani si locuiesc in Bochum (linga Dortmund), am vazut ca sunt si viitoare mamici pe aici poate o sa le pot ajuta si practic la nevoie, momentan stau acasa asa ca plictiseala maxima.

multa sanatate tuturor
Daniela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna daniela, eu am la activ deja 2 ani, mamica nu sunt si inca nici in devenire, daca ai chef de povesti da o veste,

locuim cam departe, e drept, eu 100km langa nürnberg, dar avem net-ul

pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Daniela, bine ai venit pe forum!!
ti-am scris pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cineva din Bochum fetele???
hai s-o ajutam pe sigri cu niste sfaturi "locale":)
Despre mobila, apartamente si toate cele ...
Bine ai venit sigri

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Bine ai venit Sigrid!

Eu sunt de 10 luni din Germania si tot pe acasa stau.Locuiesc in Krefeld, langa Düsseldorf.Daca ai nevoie de ceva..cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Sigrid,

bine ai venit pe forum. Si eu sunt de 2 ani in Germania, la inceput mi-a fost destul de greu, trebuind sa stau acasa( sau la cursuri) si sa invat germana, dar incet, incet te obisnuiesti si o sa iti faci si prieteni in Germania( sper sa iti faci mai multi prieteni decat mi-am facut eu, cu raceala nemtilor...)

Corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Buna sigrid ,eu sunt roxy si locuiesc in Essen .Am si eu un baietel de 3 ani si 6 luni .Si eu tot acasa ,deci cine stie ,poate ne cunoastem .Astept si pe monicaa ca a promis ca anul asta ne vom cunoaste.Eu nu stiu exact cat mai stau pe aici ,in februarie-martie se hotaraste ce si cum ,s-ar putea sa ne mutam in Berlin sau in alt oras ,deci cat sunt inca pe aici mi-ar face tare mare placere sa va cunosc.Unde mai pui ca ar avea si Cristi al meu cu cine sa se joace ca tare duce dorul si afara e asa urat,asa ca pana la parc mai e...Deci ce spuneti...Astept vesti bune

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Eu stau pe langa Frankfurt. Dar daca veniti pe aici sau trec eu pe acolo, poate ne vedem. Chiar mi-ar face placere, ca si mie imi cam lipsesc prietenii pe aici.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Eu locuiesc in Kitzingen, langa Würzburg. Nici eu nu prea am prieteni aici, chiar daca sunt de trei ani si jumatate in Germ. Daca e careva in drum prin zona si are chef sa vina la o cafea va astept cu drag. Din pacate eu ajung rar in Dortmunt sau Bochum (chiar daca socrul meu locuieste acolo).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Servus Siegrid!
Locuiesc pe langa München si sunt si eu de cateva luni doar!
Putem "vorbi" daca vrei si daca te simti singura.
Viorela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Si eu stau pe langa München si am o fetita de 2 ani si 5 luni. Mi-ar face placere sa va cunosc pe toate.
Toate bune de la noi!
,
Catrinel si Daria

Mergi la inceput