Kamaiany
Dupa o luna de tratament cu kamaiany, ciclul este foarte abundent cu chiaguri.Pe prospect scrie ca echilibreaza hormonal, dar parca dimpotriva. Voi ce stiti despre el?
Raspunsuri
iubitoiu spune:
Micki,
Fetele care au facut tratamentul Liviei(in care intra si Kamayani) au avut aceleasi urmari(cheaguri, sangerari puternice) care sunt consecinta curatirii , deci numai de bine..
Luna ce vine vei fi OK..poate chiar cu BB mic in burtica(daca asta iti doresti).
Oana_B spune:
Micky, uite si o discutie mai veche despre Kamaiany:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4568
Oana_B
gabid spune:
Eu iau kamayany de mai bine de 3 luni.Are efecte bune spun eu...secretiile sunt normale in timpul ciclului.Eu am nevoie sa-mi regleze organismul.Nu cred sa faca rau.Ceaiurile mi-au facut rau dar kamayany e bun.
Gabi.
crinuta spune:
Eu am cheaguri de cand ma stiu, si am inteles ca este bine, ca s-au curata bine uterul.
Crinuta
gabid spune:
Toate ceaiurile din tratamentul Liviei.Dupa o luna jumatate de tratament ma simteam ca un balon.Retineam toate ceaiurile in organism.Cand le-am oprit am inceput sa imi revin.
cretisoara
galbenele
sanziene
urziza
urzica moarta
napraznic
Mie personal nu imi faceau bine.La fel si tincturile.Nu stiu daca Kamaiany are efect...cel putin in privinta leucoreei are sigur.Eu sunt predispusa spre vaginite si acum sunt bine,bine.
Gabi.
crinuta spune:
Mie ceariurile nu mi-au facut rau, numai tincturile. E interesant ce spui de Kamayani in privinta vaginitei. O fi ajutand si la Candidoza recurenta?
Crinuta
gabid spune:
Iti spun sigur ca e bun.Eu aveam probleme mereu.Unde ma duceam luam o vaginita sau candida...O sa-mi fac o analiza a secretiei saptamana viitoare si iti spun sigur.
Gabi.
micky spune:
Nu știu ce să fac, dacă să mai iau și luna asta sau nu kamaiany, pentru că am avut ciclul foarte abundent și eu nu aveam așa. Voi ce credeți?
Mentionez ca pe timpul ciclului nu am mai luat.
Codri spune:
Si eu am mereu probleme cu candida pt ca tot mereu reapare. Kamaiany n-am incercat inca, dar o sa-l incerc sa vad ce se intampla. Se gaseste in farmacii?
Codri