Cadou pentru aniversarea sotului

Cadou pentru aniversarea sotului | Autor: puskin

Link direct la acest mesaj

Buna dragutilor si dragutelor,
As vrea sa ma ajutati sa aleg cadoul perfect pt aniversarea numarul 30 a sotului, care va fi luna viitoare. Vreau sa-i iau un cadou de suflet...ceva care sa poata folosi mult timp de acum incolo..ceva care sa-l lase masca.
Ceva idei???
Ruxandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

parere presonala si gluma

o papusa gonflabila !?

Giocsanu Barosanu.

p.s. un ceas de firma, o masina... un diplomat, o camila + cadânå...
cumpara-i pamant pe luna, o stea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ceva "sa-l lase masca"?
Ce zici de niste poze sexy profesionale ale sotiei lui? :) Nu din acelea ordinare - doar sunt femeie serioasa si devreme acasa ;) - ci ceva frumos, dar intim, asa doar ptr. ochii lui. Am vazut unele frumoase la albumul gravidelor, parca a lui Yasmine si mi-au placut mult de tot ... intreab-o daca nu poate sa-ti recomande fotograful.
Doar asa o parere ... nu ma bate! :)

Irinusha - cu minunea de 23 saptamani din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Ruxandra, la multi ani sotului tau!

Uite inca doua subiecte pe teme asemanatoare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11719
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2409

Petrecere frumoasa!
Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,
Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri. Am ales deja ceva care il va bucura cu siguranta, va fi pe sufletul lui, chiar daca este ceva mai practic sunt convinsa ca va fi incantat.
Ma mai gandesc eu pana atunci...poate imi mai vine vreo idee nastrusnica.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Ruxandra,

cumpärä-i 30 de sticle de bere si pune-l sä le bea!!!...o sä räminä mascä, cind o sä vadä ce burtoi are!!!...si pe deasupra, este si hränitoare, asa cä va folosi rezervele, mai mult timp!!!
Am väzut cä ai deja o idee nästrusnicä, asa cä mi-am permis o glumitä micä!!!
Eu am altä idee: as scrie pe 30 de biletele, tot ce reclamä el la mine si l-as pune sä tragä unul, ca la loterie...ceea ce scrie inäuntru o sä fac.....dar bineinteles cä nu o sä reusesc sä completez toate biletele cu "defecte", cä nu sint asa de naspa!!!....pe restul, care rämin, scriu ce-mi place mie sä fac!!!...dacä are noroc sä-l tragä pe favorizatul lui, atunci va trage foloase pe mai mult timp!!...nu pot sä spun cit rezist sä mä abtin!!!
Pe bune, asa e la loterie...ori cistigi, ori pierzi!!!
Toate cele bune tie si sotului care incä nu are 30!!!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Draguta de tine !!!
Va trebui sa afli ce isi doreste el, subtil sa il "descosi" pt ca surpriza sa fie placuta !
La multi ani !

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

tare faza cu berea....ca si asa ii place lui rau de tot...
Am incercat sa-l si descos...si mi-a aratat o placa de sunet..numa' cand ma gandesc cati bani baga in chestiile astea am repulsie..cum sa cumpar io asa ceva? sa-si cumpere singur d-astea

Glumesc, desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

La multi ani !!!! sotului tau, sa iti traiasca si sa fiti fericiti impreuna !!!

Ce zici de ceva personalizat ? O cana pe care sa fie imaginea ta/voastra - daca o ia la birou o sa fiti impreuna toata ziua, sau un tricou tot cu imaginea ta ????

Ii poti face cadou si o petrecere surpriza...cu prietenii si toti cei dragi !!!!

Andra cu burtica de 38 saptamani si Andrei (4,4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Buna,
Din pacate am aflat aseara ca pe 2 februarie voi pleca la Dublin pentru un curs si voi sta acolo 6 sapt, iar ziua sotului este pe 4 februarie. Sunt putin tristuta din cauza asta, dar....asta e. O sa mergem la munte 3 zile in weekendul dinaintea plecarii mele si o sa-l serbez acolo inainte. Si cum sunt pe buget de austeritate ( cumparam masina ), cred ca voi da curs ideii lui Andruska....asta ca sa nu ma uite cat sunt acolo.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Pe viitor: gadget-uri! Barbatii se dau in vint dupa ele. Incearca aici http://www.thinkgeek.com

Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">

Mergi la inceput