In RO nu se comercializeaza

In RO nu se comercializeaza | Autor: malina

Link direct la acest mesaj

In tara nu se comercializeaza medicamentul Hidrocortizon sum forma de pastile, daca voi cele din afara ati putea cand iesiti sa intrati la o farmacie si sa intrebati daca la voi este ar fi foarte bine.
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am intrebat si eu pe ici pe colo de Hidrocortizon si mi s-a spus ca intr-adevar in Romania nu exista decat fiole, Hidrocortizon hemisuscinat. Exista si niste medicamente sub forma de pastile in care substanta activa este cortizon si se numesc Predinson si Superprednol.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina spune:

da ai dreptate fetita ia acum Predinson si astonim dar am inteles ca ar fi foarte bine daca ar putea trece pe hidrocortizon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Hidrocortizonul este un corticosteroid iar medicamentele de genul acesta sint f. multe. Pt. ce diagnostic a fost indicat? Poate pot sa-ti indic un producator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Oana, Malina, medicamul se numeste Prednison.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Banuiesc ca e vorba de o alergie in faza acuta. Eu cred ca ceea ce ii recomanda medicul este corect.

Mergi la inceput

Este vorba de o boala numita deficit de 21 hidroxilaza cu pierdere de saruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Uite niste producatori:
- Cortef(tablete)- prod. Pharmacia&Upjohn(Anglia)
- Adelcort(tab)- prod.Adelco(Grecia)
- Celestone- prod.Schering-Plough(Franta)
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celine spune:

malina, iti raspund aici pentru ca celalalt topic a fost blocat, nu mi s-a parut corect atata timp cat avea loc o discutie on-topic, in fine ...
In Bucuresti puteti merge la Spitalul de Copii "Marie Sklodowska Curie (Budimex)" .

Numai bine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Iti multumesc pt raspuns, doctorita care o trateaza insista sa merga cu copilul la Budapesta, nici noi nu stim ce sa facem pt ca presupun ca costurile interventiei vor fi foarte mari ma refer de la 12.000-20.000 euro si atunci ar fi cam greu. Daca ar fi sub zece mii s-ar mai putea discuta.
Nu am inteles ce ai vrut sa spui cu topic blocat
[b]malina, iti raspund aici pentru ca celalalt topic a fost blocat, nu mi s-a parut corect atata timp cat avea loc o discutie on-topic, in fine ...[/b]

MULTA SANATATE

Mergi la inceput

DODO iti multumesc
tocmai am vorbit cu doctorita medicamentul se cheama hidrocortizon nu altceva, asta este, am inteles ca il gasim in USA si Angliasigur dar s-ai putea sa fie si in germania si Franta vom vedea pt ca am vorbit la telefon cu o prietena din germania

numai bine si sanatate

Mergi la inceput