PROF. DR. ANCAR
Buna,
Am nevoie de ajutorul vostru. incerc de 7-8 luni sa raman insarcinata si nimik.ginecologul meu spune ca sa am rabdare,ca nu am nimik,dar de unde stie el daca am sau nu ceva,cand singurul lucrul care l-a facut a fost o consultatie clasica si 2 echo? nu tu analize,nimik.
asa ca m-am hotarat sa merg sa imi fac niste analize hormonale,de fapt toate analize,si sange si tot,si am deja programare la un medic vineri,la spitalul ANA ASLAN,saptamana viitoare o sa am si rezulattele analizelor si as vrea sa merg la un dr. bun,sa nu mai pierd timpul.
m-am hotarat sa merg la dr Ancar,dar....intrebarea mea este : care sunt preturile? daca merg la medsana ,ok ,banuiesc ca platesc de fiecare data consultatia,dar poate reusesc sa ajung la spiatalul Pantelimon,este ff aproape de mine.
Deci ,cine stie care este programul dansului ,sau cum dau de el ,la spitalul Sf.Pantelimon si cam care sunt preturile?
VA MULTUMESC DIN SUFLET.
ALINA
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
Multa bafta si la fel de multa rabdare Alina. La Medsana platesti consultatia normal si atat iar la pantelimon eu ii dadeam 500 000 lei in plic. Te poti incadra intre 300 000 si 500 000lei. Ancar e um om minunat si nu cere. Cat ii dai e OK. Pe mine m-a surprins chiar placut cand dupa o vizita la el cu tot ce trebuie consult si dat de facut analize cand m-am dus cu analizele sa le vada si sa imi spuna urmatorul pas mi-a dat plicul inapoi spunandu-mi ca doar s-a uitat pe analize 5 minute nu a facut nimic. Poti sa ii dai sau sa nu ii dai el isi face treaba din pasiune. Despre program nu stiu ce sa iti spun eu aveam pe cineva acolo care ma programa la asistenta sefa Carmen sau Mirela parca le cheama.
Bafta! Ai facut o alegere f. f. buna.
Monica
Tia spune:
Carmen e asistenta sefa, Mirela este urmatoarea in grad, ca importanta Eu te sfatuiesc sa mergi la spital dimineata devreme. La ora 8:00 toata sectia e la raport, apoi Ancar vine la cabinetul sau si incepe cu internarile, instilatiile, apoi trece la consultatii daca nu are urgente la pacientele operate. Ideea este ca in momentul in care el vine la cabinet de la raport, tu deja trebuie sa fi vorbit cu Carmen, sa stie ca vrei o consulatie la el.. cand vine el, "lista" e deja facuta!
bafta!
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele
gabid spune:
De ce sa nu mergi la Medsana pt ca 500000 lei e consultatia si acolo si la Medsana te trateaza altfel decat in spital unde e f grabit?
Sunt pacienta lui din 1999.
www.medsana.ro.
Gabi.
lulu77 spune:
Va multumesc fff mult.am sa merg la el ,dupa ce imi fac analizele de sange,hormonale,si tot ce mi-or face cei de la ANA ASLAN, si sper sa fie bine.am sa va dau de veste si cu analizele.
va pup
ALINA
gabid spune:
Alina,poti merge in paralel si la Ancar.Oricum trebuie sa te programezi cu 3 saptamani inainte.
La el trebuie sa mergi cu analize hormonale de ziua 3,14 si 21.Au mai fost postate pe site.
Gabi.
crinuta spune:
Alina, e bine ca vrei sa iti faci anlizele sa vezi ce si cum, insa nu intra in panica, deoarece 7,8 luni nu inseamana o cine stie ce. Mai incearca si sigur vei reusi.
pupici
Crinuta
lulu77 spune:
Am reusit sa fac programare la doctor ,la PROF. ANCAR, abia pe 05 februarie,dar problema este ca exact in perioada aceea 05-06 ,ar trebuii sa imi vina rushii (sau poate cine stie,luna aceasta nu mai vin) . nu stiu ce sa fac. as putea sa ma duc doar cu rezultatele analizelor ,sau sa astept?
ALINA
gabid spune:
Sa te duci cu analizele daca iti ies rezultatele pana atunci.Daca nu ai rezulattele pana atunci eu zic sa te reprogramezi pt ca pierzi banii degeaba.La prima consultatie nu iti spune decat ce analize ai de facut.E bine sa faci si o histero.Accepta si histero facute la alti dr numai sa nu fie veche.Dozarile hormonale sa le duci neaparat.
pupici,
Gabi.
lulu77 spune:
Deci, am fost la medicul endocrinolog,va spuneam ca suspectez dereglari hormonale ,si se pare ca am EXCES DE FOLICULINA.
sincer, nu prea stiu mare lucru despre asa ceva. voi stiti ce inseamna,sau daca lucrul asta chiar dauneaza.
va pup
ALINA
Tia spune:
stiu pe cineva care avea aceeasi problema cu tine, a facut bb fara nici o bataie de cap
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele