legaturi de familie

legaturi de familie | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

va place noul serial de pe Acasa?

(5 ani si 9 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

E interesant!Imi place foarte mult de Vera Fisher si rolul ei din Clona.Inainte nu ma uitam la telenovele braziliene,dar de cind am vazut Clona,au inceput sa-mi placa.E ceva mai deosebit decit celelalate productii spaniole.Acum urmaresc in reluare Clona si ce mai prind din Legaturi de familie.in8 sapt.

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Din nefericire nu pot sa ma uit la acest serial pt ca se uita prietenul meu la altceva la ora aia, dar din reclame mi-am dat seama ca e interesant. Pe Vera Fischer o stiam din Clona si imi placea de ea dar eu as vrea sa vad cum joaca actrita care a interpretat-o pe Jade (imi scapa acum numele ei) un altfel de rol.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Daca tot v-am intrebat acum sa-mi spun si eu parerea.
De cand a inceput, de o saptamana nu ma mai dezlipesc de televizor doua ore, seara. Si mi-e foarte greu, ca e ora de culcare a lui Andrei si nu adoarme fara mine.

utu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Dupa mine e interesant serialul, totusi, nu se ridica la nivelul Clonei. Din cate imi dau seama, teme generala a serialului sunt iubirile "imposibile": diferente de varsta, diferente sociale, de statut, mama-fiica indragostite de acelasi barbat...
Actrita care a interpretat rolul Jade in Clona e Giovanna Antonelli si acum joaca rolul unei mame singure, cu un baietel, devenita, de nevoie, prostituata de lux.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna,
si mie imi place tare mult (numai ca aproape niciodata nu apuc sfarsitul episodului, adorm...) si in general toate filmele braziliene, ma enerveaza ca au subtitrat in spaniola ca si la Clona, protugheza imi place tare mult.
Pupici,
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

E bun! Serialele braziliene sunt oricum mai bune decat restul care mi se par stupide, cu actiuni simple si previzibile!
Ma rog, sotul meu, care este absolvent de regie, de cate ori incepe isi pune mainile in cap: "Iar te uiti la porcaria asta?" Hahaha!!!

Cu drag
Dana si bb Matei

Mergi la inceput