Ice Age sau Epoca de gheata -Merita vazut!!!
Astazi dupa-amiaza am vazut un film animat suuuuuupeeer!!!!
Este o comedie cu 3 personaje super dragute, o nevastuica, un mamut si un tigru, plus un bebelus care trebuie inapoiat tatalui. Dialogurile sunt foarte, foarte simpatice, demult nu m-am mai amuzat atit la un film, mai ales la unul de desene animate! Merita cu prisosinta vazut, mai ales ca se potriveste si cu perioada in care ne aflam, cea a sarbatorilor!
Noi l-am gasit ieri la Cora, pe dvd este 599 mii lei, iar pe caseta video 399 mii parca...dar poate ca se gaseste deja si de inchiriat?!
Oricum merita sa-l aveti in casa!
danat
http://community.webshots.com/user/danateu
Raspunsuri
ad_risnov spune:
Daaaaaaaaaaaaaa! Si noi l-am vazut acum vreo luna si e tare, tare dragutz si haios. Chiar merita sa-l ai in casa pentru copiii de la 1 an pana la 99 de ani!
Danat, am o nelamurire: veverita a reusit sa manace aluna???
Adrianain 33 de saptamani
elena_ltd spune:
Excelent filmul! Ne distram de fiecare data cand il vedem (adica de vreo 4 ori pana acum pentru ca fiica-mea a facut o fixatie pe el).
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
danat spune:
Hihi Adriana, asta chiar nu am reusit sa-mi dau seama...poate a n-shpea oara cind o sa-l vad (demult nu mi-am mai dorit sa revad asa repede un film!!!)
Elena, si eu ma gindeam cand va putea bebele nostru sa "guste" si el astfel de filmuletze, chiar si numai sa priveasca la animalutzele desenate acolo, caci dialogurile sunt rea inteligente pt un copilas, sunt facute mai mult pentru adolescenti si adulti, zic eu...
Mai stiti si alte filme de acest gen?
danat
Leah spune:
Ice Age nu l-am vazut inca, il am pe CD dar tot nu apuc sa-l vad. Alt filmuletz cu astfel de dialoguri :SHREK. Il recomand din toata inima, eu am auzit de el aici pe site si mi l-a dat Cl pe un CD, daca reusiti sa faceti rost de el, este BESTIAL!!!!
Am auzit si de In cautarea lui Nemo (Finding Nemo) ca ar fi fain dar eu nu l-am vazut inca. Si mai recomand Brother Bear, care nu stiu daca a aparut in Romania, eu i-am vazut recenzia la o emisiune si mi-a placut, asa ca as vrea sa-l vad.
Leah
Lia spune:
Dana,pe DVD sau caseta video filmuletul e titrat(dublat cu voce) in limba romana?Sau doar subtitrare?(scris?)..Noi avem DVD-ul,dar l-as cumpara din nou si din tara daca ar avea coloana sonora in limba romana.
Lia&Andrew
danat spune:
Lia, filmul este doar subtitrat in romana, nu este si vorbit in romana! Intr-adevar pt copii ar fi fost super sa fie si vorbit....dar romana se pare ca este lasata mai la coada....
danat
Lia spune:
Dana,mercic.Tare trista lipsa filmuletelor pentru copii titrate in limba romana...
Lia&Andrew
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Lia
Dana,mercic.Tare trista lipsa filmuletelor pentru copii titrate in limba romana...
Lia&Andrew
Poate ca da, dar imi aduc aminte ca noi am invatat engleza (si intr-o vreme o rupeam si pe sarbeste) de la TV... iar acum, cine l-a vazut pe Dexter pe Cartoon imi intelege tristetea !
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT