Dr. CAMELIA CONSTANTINESCU - MATERNITATEA BUCUR

Dr. CAMELIA CONSTANTINESCU - MATERNITATEA BUCUR | Autor: blyzzy

Link direct la acest mesaj

Stie cineva de dna. dr. Camelia Constantinescu de la Maternitatea Bucur? A nascut cineva cu ea?
Sunt gravida in 14 saptamani si am fost la o consultatie la cabinetul particular unde lucreaza, la recomandarea unei prietene. Mi-a facut impresia unei bune profesioniste si mi-a placut rabdarea de a-mi raspunde la multele mele intrebari (am incercat si la alti 2 doctori cu renume dar care mi s-a parut ca incearca sa ma expedieze rapid din cabinet). As vrea sa stiu si parerea altcuiva care o cunoaste si care eventual a nascut cu ea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Oau, blyzzy si eu sunt super interesata de raspuns pentru ca si eu urmeaza sa nasc tot cu doctorita Constantinescu . Tu ai ramas la dansa pana la urma ?
Mie imi place si felul in care se poarta cu mine ca pacienta si imi pare si o buna profesionista, dar as fi vrut parerea cuiva care a nascut deja cu dansa sau macar pareri despre conditiile din spital si despre asistente. Eu urmeaza sa nasc la inceputul lui mai, asa ca s-ar putea sa-ti furnizez impresii proaspete atunci, dupa ce nasc.
Succes si curaj !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

colega mea de salon a nascut cu Dna Doctor si a fost foarte multumita. A ajutat-o sa pastreze sarcina (mai pierduse o sarcina inainte) si a nascut in luna a 7-a, la decizia doamnei doctor (era pericol sa piarda din nou sarcina) un baitel superb, de 2,7 kg. a venit la ea in salon in fiecare dimineata, s-a interesat si de copil, si i-a prescris medicamente gratuite pentru durerile cauzate de epiziotomie de la farmacia maternitatii, in conditiile in care ea i-a dat pentru nastere "tariful obisnuit" la Bucur. E una din doctoritele iubite si de personalul spitalului. A nascut foarte usor si fara alte dureri decat cele obisnuite, in momentul expulziei.
Nastere usoara, sunteti pe maini bune.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Multumesc mihuletu, te rog, daca ai putea, ce (cit) inseamna "tarif obisnuit" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

anul trecut in aprilie se dadeau medicilor cu care nasteai intre 2,2 - 2,5 milioane, mult mai putin ca la alte maternitati.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput