Stie cineva de dna. dr. Camelia Constantinescu de la Maternitatea Bucur? A nascut cineva cu ea?
Sunt gravida in 14 saptamani si am fost la o consultatie la cabinetul particular unde lucreaza, la recomandarea unei prietene. Mi-a facut impresia unei bune profesioniste si mi-a placut rabdarea de a-mi raspunde la multele mele intrebari (am incercat si la alti 2 doctori cu renume dar care mi s-a parut ca incearca sa ma expedieze rapid din cabinet). As vrea sa stiu si parerea altcuiva care o cunoaste si care eventual a nascut cu ea.
Oau, blyzzy si eu sunt super interesata de raspuns pentru ca si eu urmeaza sa nasc tot cu doctorita Constantinescu . Tu ai ramas la dansa pana la urma ?
Mie imi place si felul in care se poarta cu mine ca pacienta si imi pare si o buna profesionista, dar as fi vrut parerea cuiva care a nascut deja cu dansa sau macar pareri despre conditiile din spital si despre asistente. Eu urmeaza sa nasc la inceputul lui mai, asa ca s-ar putea sa-ti furnizez impresii proaspete atunci, dupa ce nasc.
Succes si curaj !
colega mea de salon a nascut cu Dna Doctor si a fost foarte multumita. A ajutat-o sa pastreze sarcina (mai pierduse o sarcina inainte) si a nascut in luna a 7-a, la decizia doamnei doctor (era pericol sa piarda din nou sarcina) un baitel superb, de 2,7 kg. a venit la ea in salon in fiecare dimineata, s-a interesat si de copil, si i-a prescris medicamente gratuite pentru durerile cauzate de epiziotomie de la farmacia maternitatii, in conditiile in care ea i-a dat pentru nastere "tariful obisnuit" la Bucur. E una din doctoritele iubite si de personalul spitalului. A nascut foarte usor si fara alte dureri decat cele obisnuite, in momentul expulziei.
Nastere usoara, sunteti pe maini bune.
www.sara.haihui.ro
anul trecut in aprilie se dadeau medicilor cu care nasteai intre 2,2 - 2,5 milioane, mult mai putin ca la alte maternitati.
www.sara.haihui.ro