vreau sa scap de anexita

vreau sa scap de anexita | Autor: irisa

Link direct la acest mesaj

am 29 de ani si din liceu ma chinui sa scap de ea...
am urmat 1000 de tratatemente cu injectii si antibiotice si tot degeaba
am facut un bebe pe parcursul sarcinii nu am mai avut probleme dar dupa ce am nascut a reaparut... va rog daca stiti un tratament care e bun fac orice numai sa scap de ea. va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si eu m-am chinuit cu anexita. Initial am facut tratamente cu antibiotice si antiinflamatoare (injectii, pastile si supozitoare) pana cand m-am saturat de efectele adverse ale acestora si am trecut la tratamente naturiste (ceaiuri, bai fierbinti si spalaturi cu diverse plante). Nu pot sa-ti spun care dintre acestea m-au ajutat cert este ca la ultimul control ginecologic doctorul mi-a spus ca nu mai am anexita, am ramas doar cu o sensibilitate. Lucru pe care nu l-am crezut pentru ca tot aveam impresia ca in loc de ovare am doua bile de foc care ma ard. La venirea iernii mi-am dat seama ca nu era decat o impresie, ceea ce spusese doctorul era adevarat. Chiar daca am stat in frig si mi-au inghetat picioarele n-am mai avut dureri de ovare. Totul este sa gasesti un medic bun si sa perseverezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, ce simtpome aveti voi la anexita? Dureri, balonari, junghiuri, ce? Puteti detalia?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Dureri ca niste arsuri in zona ovarelor desi medicii spun ca ovarele sunt insensibile la durere. Si cand este mai rece afara imediat simti ca ai doua bile care te jeneaza in loc de ovare.

Mergi la inceput