Ulei motor pt. Dacia - urgent pls!

Ulei motor pt. Dacia - urgent pls! | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

As vrea sa-i fac o surpriza tatalui meu si sa-i cumpar uleiul de iarna, dar nu stiu exact ce anume. Are o Dacia 1310 de vreo 2 ani. Poate cineva sa-mi recomande un ulei bun de iarna, la un pret mediu? La o benzinarie mi-au recomandat Titan 10W-40, 5 l la 500.000, voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu mi-am cumparat pana acuma Shell 20W40 si 20W50 si a mers foarte bine Daciuta mea (a implinit 10 anisori). Acum mi-am luat ulei romanesc (nu mai stiu de care, dar era la 1/2 pretz fata de celelalte, sub 300.000), am 1000 km cu el si merge bine si pe frig.
Cu Shelul nu am avut probleme nici iarna nici vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Hai ca m-ati speriat cu pretul asta. Saptamana trecuta am schimbat uleilul la motor (da habar n-am de care au bagat) si m-a costat uleiul 960 yeni (nu mai stiu cursul, da sigur in lei sub 300.000) ! Si cu asta pot circula 5.000 km (asa scrie pe fituica atasata, adica la ce kilometraj sa ma duc iar la service la schimbat uleiul data viitoare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Initial creeata de Candy

As vrea sa-i fac o surpriza tatalui meu si sa-i cumpar uleiul de iarna, dar nu stiu exact ce anume. Are o Dacia 1310 de vreo 2 ani. Poate cineva sa-mi recomande un ulei bun de iarna, la un pret mediu? La o benzinarie mi-au recomandat Titan 10W-40, 5 l la 500.000, voi ce ziceti?

candy, noi am pus în Dacia noastra (tot 1310, de fro 4 ani)numai ulei BP (englezesc parca)- înteleg de la sotul meu ca am costa vreo 800.000 un bidon de 4l (vezi ca e un bidon verde)

Pup

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Scuze, poate nu m-am exprimat eu clar: uleiul asta romanesc merge peste 5000 km, eu vroiam sa zic ca am pus prima oara acum, am mers deja 1000 cu el pe timp de iarna si masina inca nu s-a stricat, deci e bun
Si costa sub 300.000. Cele straine costa clar peste 400.000...

Mergi la inceput