Cadou baietei 3 si 5 ani

Cadou baietei 3 si 5 ani | Autor: corinag

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt invitata la o petrecere pentru copii cu brad si Mos, dintre care si baietei de 3 respectiv 5 ani. Deoarece eu am fetita si are doar 9 luni, nu am nici o idee ce sa le cumpar nazdravanilor: nici nu stiu daca ii pasioneaza carticele sau puzzel-uri.
Imi puteti da sugestii?

Corina si bb Ilinca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Buna!
Eu am un baietel de 5 ani si 5 luni asa ca sunt in tema.
Poti sa cumperi puzzel-uri, jocuri de constructie(cu suruburi, piulite si tot felul de bucatele), soldati cu pusti, grenade mitraliere, trenulet cu sine, masinuta teleghidata. Depinde acum si de bugetul pe care il aloci. La Carrefour gasesti o gama variata de jucarii cu preturi convenabile. Eu de acolo am luat de Mos Nicolae si am iesit tare bine dpdv financiar.
Succes si petrecere frumoasa!

P.S. Al meu copil nu agreeaza jucariile din plus. Poti sa mai cumperi si carti de colorat si creioane colorate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Corina,poti cumpara orice, dar te rog fara pusti si mitraliere....nu sunt deloc de acord cu astfel de "jucarii" fie ele doar din plastic...
Niste masinutze, un camion sau o macara din plastic,sau un puzzle din lemn, o caseta cu muzica pentru copii sau un film video cu desene animate,sau o carte frumoasa,un joc de la 3 ani in sus !!!

Petrecere frumoasa!

Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Andrei este innebunit dupa puzzle-uri de toate formele si toate culorile; ii plac cartile de povesti (sunt unele de la editura TEORA care costa 59.000 lei/cartea) cu poze; trenuletele cu sine si masinile de orice fel. Lui nu ii place sa coloreze, nu are rabdare...poate mai incolo.

Succes si petrecere frumoasa,

Andra cu burtica de 33 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

multam!
cred ca voi opta ptr carticica+puzzle
si o sampanie ptr parinti

Corina si bb Ilinca

Mergi la inceput