FIV 6

FIV 6 | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Suntem increzatoare si optimiste ca data viitoare va fi bine!




Gabi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabi , am scris si la subiectul "cu inseminarea".Tratamentul pe care il ia sotul e super, adica are efect super. De 2 luni a luat si capsule de naprasnic si de la 90milioane/ml , acum are 200milioane/mil??, nu imi venea sa cred...plus ca mobiliatea e imbunatatita..adica acum cei f mobili sunt 35 % acum 8 luni erau 15%...dar la el problema e parvisemia ..si usoara tendinta spre astenospermie..oscileaza la A+B+C intre 80% si 85% (cat e normal)..cred ca nu e asa grav

Sa dea Dumnezeu si poate moshul ne ajuta luna asta.Pe marti sau miercuri cred ca fac inseminarea. Am fost la eco si e bine. Tratamentul cu Menogon a dat roade bune si nu m-a hiperstimulat , 3 foliculi pe dreptul (unul de 15mm) si 2 pe stangul.sunt micuti..dar au timp sa mai creasca..endometrul e cam mic dar eu sunt de abia in ziua a 8-a...O sa vad luni!



AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Denisa draga,
iti doresc La Multi Ani, multa sanatate si multe bucurii!

Si eu zic ca merita sa incerci cu ET al embrionilor care ii mai ai congelati (parca asa tin si eu minte ca ai). Nu se stie niciodata!
Iti doresc multa putere sufleteasca, indiferent de calea pe care o alegi.
Cu drag,
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor va sunt datoare cu cateva explicatii. Sa o iau cu usurelul.In Germania nu este permisa selectia embrionilor,asa ca m-i s-a spus ca nu crede ca vor supravietui dupa congelare,decat daca am noroc sa traiasca unul sau doi maximum.Poate unele dintre voi imi zic ca,cum sa-i las acolo. Nu fetelor nu se merita,pentru ca aici dupa Et nu te lasa sa stai nici un minut dupa ET, ci te da jos imediat dupa Et,chiar iti da si mana numai sa pleci. In toata Germania a fost o nebunie,o bataie de joc la toate fetele care au trecut prin Fiv ultimele 3 luni.Au facut totul la norma, pentru bani.Dupa punctie te zgorneau acasa numai sa eliberezi patul dupa nici macar o ora de la punctie. Nu s-au dat nici macar un interes, si nu vorbesc doar despre mine. Am vazut ca toate erau triste,plangeau pe holurile clinicii. Ganditiva ce am putut pati eu,la ultimul fiv.M-i s-a spus ca , am 3 embrioni (chiar 4,care efectic al patrulea zicea ca nu e bun de congelat,dar la aruncat fara sa aibe rabdare pana cand am facut et) si cand m-am dus sa m-i transfere am avut surpriza neplacuta de a ma trezi cu doi embrioni,spunandu-mi ca, un embrion a murit(nu s-a divizat).Oare cum e posibil dupa o zi sa moara un embrion? Binenteles ca nu mai am avut speranta la fivul asta,am plans 2 zile,pana m-am dat peste cap cu stomacul(m-am deranjat) apoi am racit groaznic cu febra.Asa ca pornisem cu stangul chiar de la inceputul ultimului fiv.daca va fi sa incerc vreodata inca un Fiv nu l-as face decat in Romania, la Medsana sau Sabyc, caci cel putin pun multi embrioni,te lasa dupa et sa stai acolo si aleg si embrionii.In fine acum s-a terminat,mi-a venit ciclul chiar de ziua mea s-a pornit garla(imi venise de sambata,dar nu foarte mult).Acum o sa plec in Romania si ma duc sa vad cum incep demersul pentru adoptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Offfff Denisa nu este normal sa se comporte asa, dar nu mai conteaza acum, tu stii cel mai bine daca se merita sa faci ET sau nu. Aici dr.nostrii sunt mai omenosi, apropiati de fiecare cuplu, te tin si o zi in spital dupa punctie ca si dupa ET o jumatate de ora de lasa in sala si dupe te duc in salon cu masa pe rotile, sa nu faci niciun efort, nu este posibil asa ceva cum s-au comportat cu voi acolo, chiar daca sistemul nostru sanitar si anumiti doctori lasa de dorit vad ca si in Germania se poate intampla orice.
Iti doresc din suflet tot binele din lume si daca te-ai decis sa adopti un copil sa ai cale usoara, bafta si mult succes in tot ce vrei sa faci.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Denisa, ma depaseste situatia in care ati ajuns... Sa treaca sarbatorile, va linistiti putin si cu siguranta decizia pe care o veti lua va fi cea mai buna pentru voi. Important e ca nu abandonezi, cauti o alta cale. Asta conteaza si-ti doresc din tot sufletul sa alegi o cale mai usoara si mai scurta!

Stef? e totul bine?

Pia, si eu incep trat de ET pe ciclul din ianuarie, asa ca... Pe 20 il sun pe Ancar si aflu exact.

Va salut pe toate si sper sa se termine anul asta linistit si calm, caci pentru mine a fost unul dintre cei mai agitati ani din viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,


LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vreau sa-ti spun povestea mea!Dupa ce am ratat primul FIV am vrut sa ma opresc!Nu credeam ca voi reusi vreodata prin aceasta procedura!Incepusem sa ma interesez cum se poate adopta un bebelus!Numai suportam.Aveam embrionii congeleti acolo si nici nu vroiam sa aud de ei!Sotul meu a fost cel care a fost alaturi de mine si nu m-a lasat!Nu era de acord cu ideile mele!Mi-a spus ca abia dupa ce incercam si ET o sa ne gandim la adoptie...Atunci am spus gata!Incep ET si in ianuarie acum 3 ani am inceput tratamentul pt ET si in martie am primit vestea cea GROZAVA ca se poate!
Denisa,eu zic sa incerci si la Medsana inainte de a incepe procedura de adopte.dr de aici sunt f.inimosi!Despre sabyc nu am auzit sa aiba reusite!




Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Am ajuns acasa.Sunt foarte trista. Nu cred ca a mai patit cineva ce am patit eu.
Duminica cand trebuia sa fac punctia, sotul meu a donat de doua ori sperma si nu s-a gasit nici un spermatozoid.Ancar a spus ca degeaba face punctie testiculara ca vom avea acelasi rezultat. Mi-a facut eco sa vada cum sunt foliculi.Era foarte bine.Dar degeaba.Mi-a dat diphereline de 3,75 sa fac luni pentru intreruperea stimularii.

In ultima spermograma facuta la Medsana in oct. au iesit 0,06 mil.

Oare in situatia noastra nu trebuia sa se dea mai multa importanta spermogramei.Se incepe stimularea cu speranta ca poate vom gasi spermatozoizi? Am ramas foarte derutata. Ancar a spus ca e ceva genetic, ce medicina nu a descoperit inca. Nu a fost prea tarziu pentru aceasta constatare?

Am facut dipherelinul dar am avut si inca mai am dureri.

Am plecat cu multa speranta datorita voua si m-am intors cu durere in suflet.Imi pare rau ca nu va pot spune lucruri mai frumoase.

Denisa, iti inteleg supararea. Sa stii ca si noi vrem sa adoptam un copil.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Vai Stef, ce rau imi pare!! Si sotul meu are probleme cu spermograma si ca urmare stiu prin ce suferinta si disperare treceti. Ma mir totusi ca te-a lasat asa doctorul si nu a incercat totusi punctia testiculara, mai ales cind sotul tau are el ceva acolo, macar cativa (chiar si in trecut, deci "exista"). Nu se poate sa te puna pe tine la toata aceasta stimulare, emotii, suferinta, bani cheltuiti, si sa te lase asa cu ochii in soare. Nu stiu, asa vad eu situatia, nu va suparati pe mine daca sint prea dura.
Nu iti pierde speranta acum. Nu ai pierdut razboiul, doar o batalie.
Pupici multi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Stef,nu pot sa cred!Dar de ce nu ai continuat tratamentul?Oare nu se pot congela ovocite?Nu stiu ce sa mai spun!Cuvintele sunt de prisos!Dar la cazuri asa de grave nu se poate face punctie testiculara?Poate ca inauntru sunt macar 2 !!!??!!



Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Stef, e de necrezut ce spui. Si eu ma mir de ce nu au facut punctie testiculara, cred ca trebuia incercat totusi, pt ca o cat de mica sansa tot era.
Poate spun ceva ce nu ar trebui, dar nu v-a propus macar sa folositi sperma de la donator? Eu stiu ca asta este alternativa si stiu ca o prefera multe cupluri fata de adoptie.
Nu, Gabi, ovulele nu se congeleaza din pacate, nu s-a gasit inca o modalitate de a le pastra viabile. Daca nu iei o decizie in momentul acela daca vrei sau nu sa folosesti sperma de la donator, practic toata procedura e ratata.
Stef, eu zic sa nu te descurajezi, cred ca dupa un tratament intensiv la sot e bine sa mai repete spermograma sa vedeti ce se intampla. Daca totusi candva a fost ceva ceva acolo, trebuie sa mai apara.
Imi pare nespus de rau...

Mergi la inceput