Am nevoie de parerea voastra.....

Am nevoie de parerea voastra..... | Autor: ileden

Link direct la acest mesaj

Mi-am refacut pentru a treia oara analiza de Chlamydia si mi-a iesit pozitiva.
As vrea sa incerc sa raman insarcinata. Ati auzit cazuri in care acest lucru a fost posibil.

Sunt disperata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

ileden, imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca nu poti ramane. Sau cine stie? Hai sa-ti povestesc despre ce am patit eu si tu poti sa tragi o concluzie; unii doctori spun ca da altii ca nu. Eu eram deja insarcinata, cand am fost suspecta de chlamydia si am fost trimisa la analize. Asistenta de acolo m-a intrebat de ce imi fac testul, vreau sa fac un bb? I-am sous ca sunt deja insarcinata in luna a doua. In fine, rezultatul a fost negativ, dar m-am speriat ingrozitor. Sotul meu a cautat pe internet date despre aceata si a gasit multe raspunsuri. Incearca si tu.
Si nu faci nici un tratament? Nu reusesti sa scapi de ea?
Iti doresc sanatate si un bb cat mai curand!
Cu dragoste
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vrei sa spui ca nu exista tratament pt asta? probabil ca nu poti ramen acum, dar sunt convinsa ca dupa un tratament adecvat vei reusi.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Initial creeata de ileden

Mi-am refacut pentru a treia oara analiza de Chlamydia si mi-a iesit pozitiva.
As vrea sa incerc sa raman insarcinata. Ati auzit cazuri in care acest lucru a fost posibil.

Sunt disperata!

Multumesc,
Ile

Ileden, nu da cu pietre.. du-te si refa analizele simultan in doua laboratoare, inclusiv antibiograma.

Just do it! In doua clinici care fac analizele in laboratoare diferite!!!! Iti spun pe PM de ce.

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didica spune:

Ileden,

Nu dispera, cred ca se va gasi o solutie mai ales daca gasesti un medic bun. Si ca sa vezi ca se poate iti spun ca sunt o viitoare mamica - EU -(sapt 31) - cand mi-am facut analizele in luna a 2-3 s-a descoperit in sange chlamidIA.
aM FOST DISPERATA DAR DOCTORITA MI-A SPUS CA NU ESTE NICI O PROBLEMA IN TIMPUL SARCINII DE A TRANSMITE COPILULUI CI NUMAI LA EXPULZIE (SI POATE AFECTA OCHII SAU PLAMANII DACA NU SE IAU MASURI). dE ACEEA VOI FACE UN TRATAMENT LOCAL IN ULTIMA LUNA DE SARCINA IAR DUPA CE TERMIN ALAPTATUL VOI FACE SI CU ANTIBIOTICE EU SI PARTENERUL. iN ORICE CAZ LA MINE S-A MIRAT CA AM RAMAS INSARCINATA (SE PARE CA NETRATATA DUCE IN TIMP LA STERILITATE)

iTI DORESC SANATATE SI SA VINA BARZA SI LA TINE CAT MAI CURAND!

didi@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ileden,
Si eu am facut analiza acum 1-2 ani si mi-a iesit pozitiv, dupa care am tratat-o (tratamentul este cu antibiotice, eu ti l-as spune, dar totusi mai bine ti-l recomanda un medic), si acum astept bebelusa. Iti vor ramane anticorpii (IgA va fi pozitiv), dar nu vei mai avea infectia acuta (IgM)care de vapt e vinovata de otate relele. Asa ca... capul sus! Fa tratamentul si sa vezi cum apare BB...

Adina+BB28W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Nu dispera - pentru un dg corect, fa examenele la 2 laboratoare diferite, eventual cere metode de determinare diferite daca au disponibil asa ceva (vezi, 2 laboratoare, nu 2 puncte de recoltare diferite care trimit la acelasi laborator !!!) si apoi ia acel tratament antibiotic atat de necesar.

Si, deoarece de obicei in aceste cazuri ambii parteneri sunt afectati, tratamentul corect implica si tratarea partenerului !!!

Multa sanatate si sa aveti parte de un bb sanatos si frumos !
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput