Uscatorul blocului??

Uscatorul blocului?? | Autor: acvi

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de o parere avizata!!
Locuiesc la ultimul etaj ,intr-un apartament cu o camera,iar alaturi este uscatorul pe care il folosim doar doua familii.As vrea sa stiu daca legal as putea sa cumpar aceasta camera,si care ar fi conditiile??
Gabi .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Ca fost agent imobiliar îtzi spun că acel uscător se poate cumpăra dar numai dacă ai toate semnăturile locatarilor din blocul respectiv !
Si a ascociatziei de locatari !
Bani ce vor intra în contul asociatziei de locatari
O să fie tare greu dar se poate !

AlexandruL http://www.geocities.com/andreasnoel2002/andreasN.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by AlexandruL

Ca fost agent imobiliar îtzi spun că acel uscător se poate cumpăra dar numai dacă ai toate semnăturile locatarilor din blocul respectiv !
Si a ascociatziei de locatari !
Bani ce vor intra în contul asociatziei de locatari
O să fie tare greu dar se poate !

AlexandruL http://www.geocities.com/andreasnoel2002/andreasN.html

Alexandru, faci erori de substanta in raspunsul tau.
Astfel, daca este vorba de o asociatie de locatari, intr-un imobil in care toate persoanele sunt locatari, este clar ca uscatorul nu are ca proprietar asociatia, ci o institutie de administrare a patrimoniului imobiliar, gen DAFI. In concluzie, trebuie ca adunarea generala a locatarilor sa decida schimbarea destinatiei uscatorului, iar apoi persoana interesata in achizitionarea sa sa se adreseze institutiei de administrare a patrimoniului imobiliar.
Daca este vorba de o asociatie de proprietari, trebuie convocata adunarea generala a proprietarilor, care va decide schimbarea destinatiei uscatorului si instrainarea sa catre persoana interesata, suma de bani rezultata din cesiune urmand a fi distribuita, pe baza hotararii adunarii generale, potrivit cotelor ideale si abstracte ale coproprietarilor sau urmand a fi utilizate de asociatie in alte scopuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Multumesc mult!!!
gabi

Mergi la inceput