Despre maternitatea Giulesti
![](images/user_woman.png)
Am citit si am auzit foarte multe pareri impartite despre conditiile de la Giulesti. Eu tot acolo urmeaza sa nasc in februarie si as vrea sa stiu voua cum vi s-a parut ?
Raspunsuri
pisi_ella spune:
Corina draga, sunt doctori buni la Giulesti, insa conditiile nu sunt cine stie ce...Nu se practica "rooming-in", adica nu sta mama cu copilul, sunt saloane cu multe paturi, copiii sunt foarte multi in salon...e o maternitate pe stil vechi...Curat e, nu zic nu, insa se putea mai bine...
Exista rezerve cu plata, am stat eu intr-una, ca in salon nu am putut rezista decat o jumatate de ora Am stat singura si a fost ok...Am nascut cu cezariana si aveam nevoie de liniste si odihna...Asta s-a intamplat in mai...Insa cu siguranta nu s-a schimbat nimic intre timp...
La ce doctor esti? Eu am fost la dr. Puia...Cum o sa nasti? Sau inca nu stii?...
Te pupam,_Ella &
Emma
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
corina teo spune:
Eu o sa nasc normal (cel putin asa imi propun la ora asta)in februarie cu dr. Marinescu. Chiar voiam sa intreb, cum se procedeaza pentru a sta intr-o rezerva. Unde se plateste (sau cui ) si cat ?
pisi_ella spune:
Buna! Rezerva costa 10$ pe noapte si platesti la externare...Stiu insa ca cele cu cezariana au intaietate...Mai bine vorbeste cu dr. tau...Daca esti la Marinescu....e bine. Cum ai ajuns la el? Cum e ca om? Cati ani are? Esti multumita de el?_Ella &
Emma
Miguelle spune:
Marele avantaj al rezervei este ca ai grup sanitar separat. Daca stai in salon este un chin frecventarea toaletei din mai multe motive (e departe, e murdara, e ocupata, dusul e separat de WC). Si in plus la rezerva ti-l aduce pe bebe in camera a doua zi.
Neaparat sa vorbesti cu doctorul pt rezerva.
Eu am nascut natural, personalul de la nasteri e OK, insa nu uita sa-i stimulezi putin, e mai bine asa.
anutze spune:
Eu am nascut tot la Giulesti in 2001 si in aprilie 2003.
In sala de travaliu erau 3 paciente ale dr-ului Marinescu. A venit la fiecare numai cand erau pe masa de nasteri, adica numai la faza de expulzie a copilului. La 2 dintre cele 3, asitentele spuneau sa astepte-daca se poate spune asa - pana vine d-l Profesor. Mai aveau putin si impingeau capul copilului la loc in vagin. Dr. Marinescu nu a venit deloc pe perioda travaliului la nici una dintre cele 3. Apoi, am stat in salon(cel de 3 paturi si cu baie) cu 2 dintre ele si nu a venit in 3 zile nici macar o data sa vada dca sunt OK.
Nu am nici un comentariu negativ asupra calitatii lui ca medic ci cred ca este foarte foarte ocupat.
madutza spune:
Cu cine ati nascut acolo Miguelle si anuta?
Madutza & ingerasul din burtica de 15 saptamani
anutze spune:
Eu am nascut cu Dr.ION (amandoi copii) si am fost foarte incantata. Nici o experienta traumatizanta!
Succese
Ana
corina teo spune:
Stiu ca Marinescu este foarte ocupat, dar in ceea ce ma priveste a fost singurul doctor cunoscut "in familie". Nu-mi fac iluzii ca o sa stea dupa mine, dar stiu ca daca - Doamne fereste - ar aparea vreo problema pe parcurs el ar fi cel mai in masura sa o rezolve.
Eu sunt la prima sarcina si faptul ca stiu ca sunt sub supravegherea unuia din cei mai buni doctori mai alina din fricile inerente.
Miguelle spune:
In 1999 cu Cristescu (puia era plecat) si in 2002 cu Puia.
Vreau sa cunosc si eu doctori care stau cu viitoarea mama in timpul travaliului, ca ai mei n-au prea stat.Erau doar moasele. Nu mai stiu exact cand si cate vizite au facut doctorii, in orice caz, au fost chemati in momentul expulziei, si au venit destul de repede.
zazzie78 spune:
Salut,
Ca tot e vorba de Giulesti, aseara am fost la Puia la control si l-am intrebat daca sotul poate sa stea cu mine in timpul travaliului. Ma pregatisem sa-i tin un ditamai discursu' despre cat de mult o sa ma ajute si ce bine o sa-mi prinda sa nu fiu singura, ca mergem la cursuri si ne informam, chestii din astea. Si, spre surprinderea mea, a zis ca sigur ca da, ca evident ca o sa-mi fie de mare ajutor sa fie sotul cu mine. Asa ca ma simt asa de bine, parca mi s-a luat o piatra de pe inima, ca auzisem tot felu' de povesti despre cum sotii asteptau pe-afara, nici macar in spital la Giulesti. Asa ca...tot e ceva. V-am pupat!
Roxana