transfer in timpul CIC

transfer in timpul CIC | Autor: l_carmen2003

Link direct la acest mesaj

Bine v-am regasit.
Am o intrebare: Am nascut pe 15 august a.c. si am intrat in CIC de pe 16 august.
Contractul de munca e la o societate si vreau sa ma transfer la alta. E posibil,e legal? Imi afecteaza cu ceva indemnizatia?
Multumesc,
Carmen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ovi_ spune:

Cred ca ar trebui intrerupt CIC-ul, facut transferul si reintrat in CIC de la noul loc de munca...sper sa nu gresesc...oricum are cine sa ma corecteze...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Initial creeata de l_carmen2003

Bine v-am regasit.
Am o intrebare: Am nascut pe 15 august a.c. si am intrat in CIC de pe 16 august.
Contractul de munca e la o societate si vreau sa ma transfer la alta. E posibil,e legal? Imi afecteaza cu ceva indemnizatia?
Multumesc,
Carmen

Din momentul intrarii in vigoare a noului Cod al muncii, respectiv 01 martie 2003, institutia transferului nu mai exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi_ spune:

Daca transferul s-a desfintat ... cum iti poti schimba locul de munca in timp ce te afli in CIC? e posibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu, nu este posibil. Contractul de munca pe perioada concediului este in stare de contract suspendat si nu poate fi reziliat.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Neplacut, dar asta e.
Multumesc,
Numai de bine, Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan spune:

Deci, daca bine am inteles, daca esti pe CIC nu te poti transfera; dar ce se intampla daca intrerupi CIC, te angajezi la o alta firma, iar apoi soliciti din nou CIC peste cateva zile.
Este posibil?
Mai primesti indemnizatia pentru cresterea copilului?
Va avea aceeasi valoare ca inainte?

Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

In situatia prezentata de tine raspunsul este afirmativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Acu' vreo luna de zile am pus aceeasi intrebare, fara raspuns, din pacate... Iata ce am facut eu: poti face cerere pentru incetarea contractului individual de munca, cu acordul ambelor parti (parca art.55 din Codul muncii, cauta-l pe Internet si vezi exact). Chiar daca, fiind in CIC ai contractul suspendat, el poate inceta, la cerere... Apoi, angajeaza-te unde doresti si, oricind doresti, daca ceea ce semnezi cu noua firma nu stipuleaza altceva - aigrija, citeste cu atentie noul contract!-, poti reintra in CIC. Indemnizatia nu va fi insa modificata... Chiar daca reintri in CIC in februarie, de pilda, dreptul tau este unul dobindit anterior datei de 1 ian. 2004...
Iti doresc mult succes si, oriunde ai merge, pentru mai multe lamuriri, cere sfatul cuiva de treaba de la resurse umane. Ei trbuie sa stie legislatia in vigoare pe de rost...

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumesc Adriana, asa voi face.

Numai bine la toti,
Carmen

Mergi la inceput