Trebuie sa intarc !

Trebuie sa intarc ! | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Fiul meu scump are 7 luni si este un ingeras ! Insa nu mai vrea sin, si nici lapte nu prea mai produc din aceasta cauza. Insa uneori am lapte si as simti nevoia sa-l suga, dar nu vrea deloc. Eu il mulg, dar as dori sa stiu cit timp trebuie sa fac acest lucru pina nu mai avea deloc lapte, caci e destul de obositor de muls, si nici nu curge mai mult de 50 ml.
Orice sfat e binevenit !
Adina

Adina si Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Incearca cu o pompa de lapte dar una manuala( cu cea electrica risti sa-ti creasca din nou productia de lapte)O data pe zi.Eu am baut ceai de menta si in rest cit mai putine lichide.Dusuri cu apa rece la sini.Si cam atita stiu.Daca nu functioneaza du-te la doctor si-ti va prescrie ceva medicamente.Toate cele bune

renata & vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Daca ai hotarat sa ablactezi, nu mai consuma lichide, comprese cu apa rece la san, nu te mai mulge, si in cel mult trei zile trebuie sa opreasca lactatia. Eu am simtit o dorinta arzatoare de a alapta mai ales ddupa baia de seara, fetita avea 11 luni, si seara ciolfaia cam jumatate de ora, dar cred ca are un rol si subconstientul... Acum as alapta cat mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Si eu as alapta cit mai mult timp, insa bebelus nu mai vrea sin. As dori sa stiu daca se merita sa ma mai mulg ... sau nu !
Adina

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Buna Adina,
daca ingerasul tau bea laptic din sticluta e ok, poti sa renunti chiar sa te mulgi fiindca asa nu o sa faci decat sa produci in continuare lapte si daca el nu mai vrea nu are rost...iti spun ce am citi in "carticica copilului"aici in Olanda avem cartea asta care e ca un fel de manual de uitlizare, daca vrei o glumitza, dar chiar si asistenta mea maternala mi-a spus ca daca ma mulg nu fac decat sa maresc productia de lapte fiindca eu aveam lapte fff mult, am nascut doar de o luna si cand simti ca nu mai poti ca s-au umplut sanii pune comprese cu apa calda pe ei si laptele o sa curga de la sine pana se goleste surplusul...si deci nu mai produci decat din ce in ce mai putin si nici nu se infunda glandele mamare.

numai bine si copilas sanatos,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Nu are rost sa intretii lactatia mai ales daca ti-a scazut si laptele. La farmacie sunt niste pastile pe care nu mai stiu cum le cheama dar tre sa le stie orice farmacista, si in 2 zile nu mai ai lapte. Asa am patit eu si asa am facut. Daca bb bea din biberon sau canuta nu e nuci o problema, e deja mare si a avut norocul sa primeasca lapte matern pana la varsta asta.
Multa sanetate si vointa.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Nu mi-o lua in nume de rau, dar pastilele au multe efecte negative ca insomnie, constipatie etc.; cred ca se numesc brocoptin daca imi mai amintesc bine; asa ca incearca fara, eu una nu le recomand am incercat cu ele si pina la urma am renuntat la ele din cauza ccelor scrise mai sus, probabil fiecare organism reactioneaza altfel. Citeste prospectul inainte sa le cumperi!!!!!
Daca sa zicem mulgeai laptele de 3 ori pe zi renunti treptat la cite doua zile la una dintre ele. In cel mult doua saptamani ai scapat, dar durerile sint cred eu inevitabile, cel putin asa a fost la mine.

toate cele bune
narcisa 30 saptamani & bb Patrick 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna fetelor, multumesc pentru sfaturi, eu nu prea doresc sa iau medicamente pentru a opri lactatia si deja am ajuns la un singur muls pe zi. Dar uneori tot imi spun "hai sa mai incerc un pic"...insa bebelusul n-are nici-o problema, nu cere sin, din contra il refuza. Asadar voi astepta ...

Adina si Gabriel

Mergi la inceput