stop dupa ovulatie!
salutare fetelor!
am o nelamurire! de ce trebuie sa incetezi dupa ovulatie? ce efect poate sa aiba daca continui?sau altfel zis, influenteaza cumva prinderea si dezvoltarea ovulului fecundat?
sa aduca tuturor
Bia
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!
Raspunsuri
crinuta spune:
Dar cine ti-a spus tie ca trebuie sa incetezi dupa ovulatie? Nu am mai auzit asa ceva.
pupici
Crinuta
anis spune:
In nici un caz nu te opresti. Pe parcursul tuturor zilelor fertile, care sunt in functie de, in a cata zi ai ovulatia, faceti sex din 2 in 2 zile.
Pana si la inseminare se recomanda sex si dupa si a doua zi..
Numai crede toate tampeniile!
Ca daca ar fi asa, ar fi tare trist...ce ne-am face 9 luni fara sex??
AniS
mina spune:
asa cred si eu !
Sa nu se simta singurei si sa se lase pe leneveala, nu?
Sper ca nu am sarit calul si ca v-am binedispus.
Ca daca trebuia sa incetam dupa ovulatie aveam mari probleme, ca eu inca nu am reusit sa-mi stabilesc clar data ovulatiei si macar sa ne alege si cu distractia, nu?
Va pup pe toate !
Mina
mel_g spune:
Nici gand sa te opresti din ............ poate numai daca sunteti f.f.f. obositi si nici macar atunci daca inca nu ai depistat momentul.
Pupici
Mel
cornelia1172 spune:
buna dimineata
si mie mi-a spus la fel dupa inseminare, dar imi pare rau ca am respectat poate nu a prins in ziua aia si prinde mai tarziu .
beatrix spune:
Multam fetelor pt raspunsuri!
Asa stiam si eu ca nu influenteaza sarcina! Am cunoscut pe cineva care a nascut acum doua luni si am intrebat-o intr-o doara ca ea a ramas imediat ? raspunsul a fost da si ca in luna respectiva a facut in ziua ovulatiei si apoi nimic ca asa i-a zis mama ei! si nici pe parcursul sarcinii nu a facut !
eu cred ca a fost noroc ca a ramas din prima si ca n-are legatura cu faptul ca n-a facut sex!
la toate cat mai curand!
Bia
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!