cum recuperez alocatiile neridicate?

cum recuperez alocatiile neridicate? | Autor: bubi

Link direct la acest mesaj

daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii, va rog frumos.
am doua zile libere si as vrea sa recuperez alocatiile pe care din diferite motive nu le-am ridicat. Cu ce hartii si unde trebuie sa ma duc (sector 2)? Pot in acelasi loc sa fac cerere sa-mi vireze alocatia intr-un cont? Poate fi contul meu de salarii (ING)?

Va multumesc pentru raspunsuri!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala spune:

alocatia se da retroactiv pe un an de zile, trebuie facuta cerere la Directia de Protecie a copilului din sectorul in care locuiesti si tot de acolo ridici formularele cu care mergi la banca si deschizi cont personal (Bankpost) - asta era acum doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Si pe mine ma intereseaza raspunsul la intrebarea asta. Mai am una: cat de "in urma" se poate merge cu recuperarea ?

Sa nu radeti, dar eu acum 2 saptamani am aflat ca alocatia este pentru orice copil.. si Minunica are 3 ani si jumatate acusica!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Da un telefon la Protectia Sociala la 211.39.32 care se afla pe Strada Venerei si cere sa vorbesti la alocatii de stat si intreaba-i pe ei.
Da se poate sa o recuperezi. Trebuie sa faci o cerere la ei (intreaba la telefon care este programul de lucru cu publicul).
Succes.

Mergi la inceput