Cresa in Cluj-Npoca?

Cresa in Cluj-Npoca? | Autor: Dana_

Link direct la acest mesaj

Stie careva pe unde gasesc,de preferinta particulara si as vrea sa stiu cam cat ma costa lunar.
Multumesc

Dana&bb Andy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus,Dana
Pretul pentru cresa este de cam 70 EURO pe luna fara papica,plus 40000 pe zi daca vrei cu papica si binenteles ca vrei ca doar nu ai ce face.Plata se face si pe perioada in care nu duci copilul la cresa,adica cand e bolnav ca nu-l primeste si cand e inchisa cresa cam 2 luni pe an,iulie si august.Cresa de acest gen cred ca e in fiecare cartier si cam coincide cu gradinita in sensul ca la gradi mai fac o grupa de bebei.Iti pot zice cateva crese din astea daca vrei.Eu am optat pt cresa de stat si nu pt ca nu am bani dar pt ca unde am fost nu am fost multumita din mai multe motive. te pup
Cat timp are bebeul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Monica,
bebele meu are 9 luni jumate. Stiu ca e prea devreme sa-l duc la cresa dar lucram si nu avem cu cine sa-l lasam(pana acum statea sora mea cu el dar acum pleaca in Usa).M-am gandit si la baby-sitter dar nu prea am incredere in ele. Am auzit ca la cresa primesc copii de la 7 luni in sus.
Locuiesti in Cluj?Ce cresa imi recomanzi?
Bineinteles ca vreau sa pape acolo.
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

O dragul de el ce micut e!
Uite cum facem imi zici in ce cartier stai si pe urma iti zic mai precis.As prefara sa discutam mai mult scriindu-mi pe arghirmonica@yahoo.com ca-mi verific mailul zilnic si imi e mai usor si mie.te pup
poti sa ma suni,stau in Manastur 423795

Mergi la inceput