SE INTRA PE CHAT NUMAI DE LA SERVICI....????
![](images/user_woman.png)
CUM SE FACE CA SE INTRA PE CHAT NUMAI DE LA SERVICI....????CRED CA NU SE INTRA DUPA ORELE DE PROGRAM ........DECI ESTE BINE SA AI UN SERVICI UNDE AI ACCES LA INTERNET... ?????
VA ASTEPT CU EXPLICATIIII...........
Raspunsuri
Violeta spune:
Chiar nu inteleg ce doresti sa dezbatem?!... De ce intra fetele pe chat (eu am fost rareori) numai cand sunt la servici?... Dar tu cum ai convingerea asta? Si in plus, e vreun pacat sa faci asa ceva? Doresti explicatii despre economisirea banilor pe care factura de Romtelecom o mareste grosolan cand se acceseaza Internetul de acasa?
Si... DA este normal ca firmele in care se lucreaza in acest secol sa fie dotate cu computere care sa permita accesarea netului.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabrielat spune:
Nici eu nu inteleg la ce te referi. Este vreo problema daca se intra pe chat de la serviciu?
gabi
Reliana spune:
Calina, de fapt care e intrebarea?
Eu una intru pe chat numai de acasa, si chiar daca as intra de la servici, nu cred sa fie vreo problema...ca doar nu e sau
!
Indiferent de unde se intra pe chat, misto e ca e lume si oricand ai o problema poti apela la un sfat direct!
Un WE placut!
papadie spune:
quote:
Initial creeata de calina73CUM SE FACE CA SE INTRA PE CHAT NUMAI DE LA SERVICI....????CRED CA NU SE INTRA DUPA ORELE DE PROGRAM ........DECI ESTE BINE SA AI UN SERVICI UNDE AI ACCES LA INTERNET... ?????
VA ASTEPT CU EXPLICATIIII...........
Pärere personala se întoarce!
DA calina73 ai dreptate! Se leneveste pe chat si se întrerupe procesul muncii. Eu zic sa militäm pentru scoaterea internetului din biroul românului. Si sa militäm hotärât pentru suprimarea pauzei de masä. Sä luptäm pentru reintroducerea programului la TV de 2 ore pe seara la un singur canal. National...sa vazä si mama la tarä cum stäm cu recolta anul ästa. Si la biblioteci sä läsäm numai "Manualul agricultorului" si "Primii pasi în prelucrarea prin aschiere". Sä se interzicä plecare peste hotare si sä fie adusi în tarä emigrantii. Inclusiv aceia din Nevada. Ce atâta chiaburie si huzur...
...
În casa românului internetul este un lux. Nu este o obisnuinta. Nu e ca un corn cu mac de pe tarabe. Sä le luam dreptul la internet la birou? DE CE? E chiat atât de räu cä oamenii învata sä umble cu calculatorul, citesc un site, un ziar sträin la care poate nu au acces altfel??? Sincerä sä fiu nu mi-am pus problema cä se inträ de la serviciu. De ce mi-as pune-o? E lucru bun cä românii acceseazä internetul. Si eu te asptept pe tine cu explicatii! De ce crezi ca nu e bine? De ce acest ton de scandal? De ce acele litere mari (pe internet echivalente cu tzipatul)?
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Bobita spune:
quote:
DA calina73 ai dreptate! Se leneveste pe chat si se întrerupe procesul muncii. Eu zic sa militäm pentru scoaterea internetului din biroul românului. Si sa militäm hotärât pentru suprimarea pauzei de masä. Sä luptäm pentru reintroducerea programului la TV de 2 ore pe seara la un singur canal. National...sa vazä si mama la tarä cum stäm cu recolta anul ästa. Si la biblioteci sä läsäm numai "Manualul agricultorului" si "Primii pasi în prelucrarea prin aschiere". Sä se interzicä plecare peste hotare si sä fie adusi în tarä emigrantii. Inclusiv aceia din Nevada. Ce atâta chiaburie si huzur...
...
În casa românului internetul este un lux. Nu este o obisnuinta. Nu e ca un corn cu mac de pe tarabe. Sä le luam dreptul la internet la birou? DE CE? E chiat atât de räu cä oamenii învata sä umble cu calculatorul, citesc un site, un ziar sträin la care poate nu au acces altfel??? Sincerä sä fiu nu mi-am pus problema cä se inträ de la serviciu. De ce mi-as pune-o? E lucru bun cä românii acceseazä internetul. Si eu te asptept pe tine cu explicatii! De ce crezi ca nu e bine? De ce acest ton de scandal? De ce acele litere mari (pe internet echivalente cu tzipatul)? [/purple][/font=Comic Sans MS]
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
joxy spune:
ART 10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor.
papadie spune:
Precizare: daca s-ar fi sesizat cineva din Romania "fratilor in loc sa muncesc stau pe chat... au au..." nu era treaba mea sa ma bag.
Dar observatiile vin din partea unuia din afara, tonul este malitios si intentiile vadit a cearta. Plus de asta sunt o gramada din afara care stau pe chat de la serviciu:-) Ce sa facem? Sa rugam pe cineva din România sa se "autosesizeze", sa-i traga de urechi si sa le bata obrazul?!
Camelia spune:
quote:
Initial creeata de calina73CUM SE FACE CA SE INTRA PE CHAT NUMAI DE LA SERVICI....????
De exemplu, eu intru de acasa!
CRED CA NU SE INTRA DUPA ORELE DE PROGRAM ........
De unde stii???
DECI ESTE BINE SA AI UN SERVICI UNDE AI ACCES LA INTERNET... ?????
DA, de o mie de ori da! Papadie a explicat de ce!VA ASTEPT CU EXPLICATIIII...........
Eu ti-am raspuns la intrebari.Acuma te intreb eu:Ce te doare pe tine??? Nu e nimeni dator sa-ti dea tie explicatii la sb asta!![]()
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
![](images/user_man.png)
Julie spune:
Eu zic sa incheiem discutiile pe aceasta tema.
In fond e treaba companiilor de unde se intra pe chat, nu a chatistilor/forumistilor. Un angajator care nu vrea ca angajatii sai sa utilizeze internetul in timpul orelor de serviciu dispune de toate armele pentru ca acestia sa n-o faca.
Julie