Monitorizare ovulatie
Trebuie sa fac luna viitoare monitorizarile ovulatiei(eco transvaginal) in zilele 7-9-11. Nu stiu unde sa le fac, poate cineva sa-mi recomande pe cineva priceput? As vrea sa fiu sigura ca interpretarea e corecta, nu stii niciodata peste cine dai. Am auzit de Dr. Herghelegiu si Dr. Protopopescu de la Medsana, problema e ca programarile mi s-a spus ca se fac cu o luna inainte. La mine durata ciclului menstrual e variabila si nu stiu cu o luna inainte cind va fi ziua 7. Daca una din zilele pt. monitorizare e duminica, ce sa fac? Decalez totul cu o zi? Am uitat sa-mi intreb medicul. Sunt intr-o mare dilema...
Tisha
Raspunsuri
anka77 spune:
Eu am facut monitorizare la Medsana,am sunat cam cu 2 sapt inainte, nu stiu cum mai e acum.Si eu am patit ca monitorizarea de ziua 7 sa fie intr-o duminica .Nu am avut de ales si am sarit peste ea.Despre medici nu stiu ce sa iti spun.Odata am facut eco cu Urleteanu si a 2 a oara cu Ancar Benedict (fiul) pt ca asa era tura lor.Au fost ok ambii.Sper ca ti-am fost un pic de ajutor.
Tia spune:
dr. Iosup - Centrul Medical Unirea. Eu merg la el de cateva luni bune, este un tip extraordinar si isi da silinta
Daca ziua 7 pica duminca, du-te luni, vineri ar putea fi prea devreme. Daca ai ciclul mai mare de 27 de zile, cred ca poti merge lunea si daca ziua 7 pica sambata. Apoi te indruma dr. cand sa vii.
pupici
anis spune:
Buna
Dr Herghelegiu e un dr ff bun.
Poti incerca la spitalul Giulesti, programarile se fac cam cu 2-3 zile inainte!
Pupici
AniS
tisha spune:
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri, fetelor! Orice informatie imi este de ajutor pina ma hotarasc la cine ma voi duce. Tia, ai vreun nr. de telefon de la Centrul Medical Unirea, ca sa cer detalii despre programare? Nici nu stiu pe unde este. Anis, la Giulesti se face monitorizare contra cost ca la orice cabinet privat? Ai vreun nr. de telefon? Am auzit si eu de Dr. Herghelegiu. In afara de Medsana e de gasit la Giulesti?
Va pup,
Tisha
muzicuta spune:
tisha, la Giulesti monitorizarea costa 150.000 lei iar prezervativul 10.000 lei. Nu stiu nr de telefon de acolo dar pot sa iti spun programul: de la 8-9 dimineata pina la ora 20. Cred ca daca te duci direct acolo poti sa o faci oricind in acest interval. Eu am fost si dimineata dar mai bine mergi seara pentru ca este mai liber.
A, sa nu uit. Monitorizarea nu se face in spital ci linga unde este un centru de planificare.
Pupici
Muzicuta
Tia spune:
Centrul Medical Unirea este o clinica particulara, platesti consulatia si nu mai este nevoie sa cotizezi la dr. sau asistente - si au si prezervative Are doua sedii, unul il gasesti pe str. George Enescu (pe langa magazinul Eva) si unul langa Nerva Traian (Unirea). Poti suna la oricare din ele, programarea ti se va face in functie de sediul unde are consultatii medicul. Ar fi bine sa spui ca faci monitorizare si ai nevoie de consulatie intr-o anumita zi.
Tel: 327 11 88, 212 05 67/ 68/ 69
Pupici si sa auzim de
tisha spune:
Fetelor, sunteti o adevarata comoara! Eram in dilema si acum am mai multe variante. Am sa sun peste tot sa cer detalii. Muzicuta, la Giulesti pare f. ieftin fata de tarifele de care am auzit eu. Cum functioneaza centrul, ca o clinica privata si asta e pretul sau mai trebuie sa fi dragut si cu medicul care iti face monitoarizarea?
Va pup,
Tisha
Monica-Elena spune:
Tisha si la centrul medical Unirea si la Sanador si la Medsana platesti consultatia, clinicile fiind private. Nu mai bagi mana in buzunar.
Bafta!
Monica
muzicuta spune:
Tisha,
Sa iti spun cum am pocedat eu la Giulesti.
Mai intii am fost la doctor la cabinetul particular la consultatie si la discutii prelungite. Mentionez ca doctora lucreaza la Giulesti. Dupa discutii mi-a spus sa vin la Giulesti la centru sa imi faca o monitorizare, sa vada daca am ovulatie si cat de mari sunt foliculii. Prima data am fost intr-o dimineata si am platit cum ti-am spus 150.000 lei eco si 10.000 prezervativul (cu chitanta). A fost cam aglomerat. Ultima oara am fost seara pe la 19.30 si a fost mai bine. Atunci prestatia a fost de 200.000 lei (fara chitanta - atat am dat eu si totul a fot OK.; as fi putut sa dau si mai putin dar mi-a fost jena chiar daca erau banii mei). Eu una am fost multumita de serviciile de acolo.
Oricum, ca sa ajungi sa faci monitorizarea la Giulesti ar trebui sa cunosti un doctor de acolo care sa te cheme in zilele si la orele cind are el acces la ecograf (care ar trebui sa corespunda si cu zilele tale de monitorizare). Daca una din zile cade duminica mai mult ca sigur ca monitorizarea o sa o faci luni.
Bafta multa!
Muzicuta