Dr. Gozariu - Cluj Napoca

Dr. Gozariu - Cluj Napoca | Autor: Cosmina

Link direct la acest mesaj

Buna fetele, stiti cumva ce fel de medic e Dr. Gozariu? E medic endocrinolog in Cluj Napoca si mi-a fost recomandat de medicul de fam. pt. investigatii. Speram sa aflu ceva despre dansul de la vreuna din paciente, daca ati fost vreuna.
Pupici, Cosmina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

Nu am auzit de acest medic, in schimb, am auzit f. des despre dr. Cristina Ghervan, de la AsRomedica, despre care se spune ca este f. competenta, desi mie mi s-a parut ca m-a expediat cam repede, caci eu as fi dorit s-o mai intreb una, alta. Si eu sunt interesata sa gasesc un endocrinolog bun in Cluj. Tie cine ti l-a recomandat? Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Lucia, cum am mai spus, pe mine m-a indrumat medicul de familie sa merg la dr. Gozariu. Aici la noi, in Alba, nu sunt medici endocrinologi, adica sunt dar ca si cum n-ar fi, intelegi ce zic. Dr. Gozariu e profesor universitar doctor si din cate stiu e seful clinicii de endocrinologie din cluj. Deci cred ca e bun. Tu ce probleme ai, Lucia? De cand incerci sa ai bb?

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Apropo, stiti cam cat costa o consultatie la profesor uniersitar dr.?

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

La ASromedica, o consultatie era anul trecut 250.000 lei, + ecografia = 250.000 lei, deci vezi ce iese. Ecografia o faci ca sa-ti verifice tiroida.

Mergi la inceput