Va rog sa-mi spuneti , din experienta voastra , cam cati copii sunt intr-o grupa la gradinitele de stat ? Eu am fetita la gradinita 252 si sunt 39 in grupa mica . Mi s-s spus ca la grupele mari ar fi si 42. Peste tot o fi asa ?
La gradinita unde este Alex (gradinita SOS) sunt 19 copii in grupa mica. Au fost inscrisi 25 dar unii au renuntat pe parcurs.
In grupele mai mari sunt 20-25 de copii. Fiecare grupa are o singura educatoarea. Exista si o ingrijitoarea la cele 3 grupe.
39 de copii intr-o grupa mi se pare mult, daca este o singura educatoare. Si eu am vrut sa-l duc pe Alex la 252 pentru ca au grupe step by step dar am renuntat, de fapt nu am avut "intrarea".
Iulia
Si eu care credeam ca cei 26 din grupa lui Dragos sunt multi ...
Legal trebuie sa fie 20. Cu indulgenta, maxim 25. Poate reusesti sa gasesti alta gradinita, 39 este muuult prea mult.
Lacramioara & Dragos (3 ani, pe 17 oct 2003)
Si noi suntem la o gradi de stat,cea din B-dul Iuliu Maniu langa Centru de sanatate Doris,sunt 26 inscrisi in grupa,dar nu sunt niciodata toti prezenti.
Mereu o intreb pe Rebecca cati au fost si imi spune ca 17 sau alta data 18.
Nici mie nu mi se pare normal sa fie inscrisi asa multi intr-o grupa.
Baietelul meu este la grupa mica la gradinita 273 din Dr. Taberei. Au fost inscrisi 32, dar maxim vin 20. Din fericire, din cate am inteles doar vreo cateva zile au venit 20, in rest, de obicei sunt cam 15-16. Mie sincera sa fiu si asa mi se pare cam mult, dar 39 este enorm. Au doar o singura educatoare?
In grupa lui Alex sunt inscrisi 17 copii si vin 12 sau 13 zilnic. Gradinita este de stat. Sincer, daca sunt mai mult de 20 de copii in grupa, mi se pare cam aglomerat.
Claudia