Petrecerea de un an.
Salut. Peste 3 luni Stefan face un an. Vreau o petrecere pentru el. Voi cum ati facut la aceasta petrecere?
Multumesc.
Raspunsuri
dddd spune:
noiula un an am facut petrecerea acasa, cu nasii si niste prieteni, cu tort si ceva gustari. a fost dragut. la doi ani am facut la mc donald's si a fost si mia bine si pentru ea si pentru noi. la un an era prea mica pentru mac si asa nu prea a inteles ea multe atunci la un an.
Marianar spune:
Si noi tot acasa am facut petrecerea. Dimineata am fost la intalnirea DC din IOR unde ne-am jucat si am servit bb cu praji si compot iar dupa amiaza am invitat niste prieteni. Unii aveau bb de aceeasi varsta cu Vladut iar ceilalti aveau bb in burtica
Oricum nu realizeaza ei prea mult ce se intampla.
ruxi spune:
Si noi am facut petrecere la un anisor. Am facut-o acasa, au fost parintii nostrii si nasii, plus niste prieteni care si eu aveau bebei. Am umplut camera Clarei de jucarii si baloane multicolore, si le-am dat drumul la copilasi sa se joace acolo. Au fost 5 fetite in total si nu-ti zic ce bine s-au distrat. Mi-ar fi placut sa fie si mai multi. Clara, desi nu pricepea ea prea bine ce se intampla, era foarte incantata ca erau asa multi copii in jurul ei si se puteau juca cu totii. In sufragerie am organizat un bufet suedez pentru adulti, iar la copilasi stateau cu randul cativa parinti. Am dat pentru fiecare copilas invitat un mic cadouas, au fost foarte incantati. A fost foarte frumos, chiar mi-a placut extraordinar. Abia astept sa organizez si la anul. Petrecere frumoasa!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Marina spune:
confirm spusele lui ruxi ca noi am fost de fata... a fost o super petrecere iar carticica primita o rontaim de zor
she_wolf spune:
Cristi implineste in decembrie un an...Daca am fi fost in tara as fi invitat pe langa nasi, parinti si alte rubedenii si prieteni cu copii mici. Chiar aveam o gasca intreaga in tara de pici pana intr-un an (cei mai multi) sau de doi-trei ani. I-as fi taiat si motul, etc.
In situatia de fata ce stiu sigur este ca vor veni in perioada aia socrii mei in vizita asa ca vom petrece impreuna. Aici inca nu avem prieteni, ci doar cunostinte, colegi de-ai sotului meu, dar cu copii mult mai mari...Probabil ca ii voi invita pe unii dintre ei de Craciun, pe BB il cheama Cristi. Oricum, sigur voi face un tort din care sa poata manca si el si cateva alte feluri din cara va gusta. In rest, ca la o mica petrecere pt. adulti. Am de gand sa si impodobesc casa de sarbatoare, dar inca nu m-am hotarat cum...Sper sa fie bine.
Apropos, se poate taia motul si mai tarziu, de ex. pe la 1 an si jumatate? Nasii nu pot veni pt. ca au si ei gemeni de 6-7 luni in decembrie.
Claudia