Traznai de memorat
Am sa deschid un caiet in care sa scriu toate dragalaseniile pe care le poate spune baietelul meu.
Ca sa nu le mai uit..fireste pentru ca unele sunt chiar dragute rau.
Asa ieri ne uitam toti la Aladin si lampa fermecata. El il vazuse de zeci de ori dar acum era o noutate pentru noi parimntii (oricum ;la TV nu prea avem ce dedea)
Si dupa o jumatate de ora de liniste in timp ce viziona filmul
s-a ridica in pat si a zis "Tati, tati, te rog vorbeste si tu cu baietelul ala sa-mi dea si mie o tura covorul fermecat !"
Raspunsuri
ariadne spune:
varsta la care vor luna si soarele...
noi suntem la cap.invatat nume , adresa si alte nebunii.
scena de aseara: deci, pe tine te cheama celine jung, pe mama mathilda jung si pe tata mike jung, priceput? da din cap cum ca da si incepem repetitia.
deci, cum te cheama pe tine?
-celine jung( triumfatoare, eu si mai si)
cum o cheama pe mama?
- mama jung!
Karla spune:
Eu ii repet altceva: strada, nr. orasul, etc.
Ii spun uite tu te-ai nascut in judetul Dambovita. Dar atunci cand mergem in oras ii spun uite aici este Pta Romana, aici este Teatrul de papusi asta este raul Dambovita. Si el zice: adica eu m-am nascut in raul asta pe bradis cu broscoii?
lacramioara t spune:
Si noi suntem la capitolul sa invatam cum ne cheama.Eu ii spun ca pe mami o cheama lacramioara Toader,tati Silviu Toader si pe ea Andreea Daniela Toader.Acum sa repetam.
Cum te cheama pe tine? Andreea Toader Daniela.
Pe tati cum il cheama? Silvulescu Toader.
Iar pe mami? Lacra mami..
Interesant ii zic eu.
La capitolul adresa dupa ce ii repet la nesfarsit unde sta cand o intreb unde sta ea imi spune"La mamaia Berceni"(soacra mea).
Pupici,Lacra si nazdravana Andreea.
dddd spune:
daria la un an si noua luni, sera in pat, lumina stinsa, doar doar o adormi. eu langa ea. se tot ridica si vroia ba una ba alta si iar mai vroia cate ceva numai sa doarma nu. m-am anervat m-am ridicat si eu in cot si am inceput sa-i zic suparata"vreau, vreau, vreau, si eu vreau luna de pe cer, mi-o dai?" la care ea mirata ca vorbesc si-i mai si propun ceva mi-a zis " nu pot, e depate, da' aduc tanunu (scaunul) si dau o tea una losie lu buni una dabena la mami".
GabrielaG spune:
Mai, ca scumpei aveti, sa va traiasca. la toti copiilasii scumpi de la Otto si Matei, baietii mei,
Gabriela si baietii
maudi spune:
quote:
Originally posted by dddd
la care ea mirata ca vorbesc si-i mai si propun ceva mi-a zis " nu pot, e depate, da' aduc tanunu (scaunul) si dau o tea una losie lu buni una dabena la mami".
stai ca incerc sa traduc! " nu pot, e departe, dar aduc scaunul si dau o stea una rosie lui buni una galbena la mami".
superdulcei, sa va traiasca! si mai scrieti, mai scrieti!