soundtrack Frantic

soundtrack Frantic | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

Am vazut acum vreo 2 zile un film tare dragut, Frantic se numeste, cu Harrison Ford, regizat de Polanski in 1987. M-ar interesa daca stie cineva cine canta melodia ce apare de mai multe ori in film, a spus la un moment dat fetita personajului principal ca e vorba de o melodie mai veche de-a lui Grace .... si n-am mai inteles. Sotul meu s-a bucurat tare mult cand a auzit-o, a zis ca o cauta de mult dar nu stie cine o canta. Ma puteti ajuta? Mersic!

PS: pt cine nu stie numele filmului: e vorba de un dr. care merge la o conferinta la PAris, si pt ca tot aniverseaza x ani de la casnicie, vine si cu sotia, hotarati sa-ti petreaca o a doua luna de miere in Orasul Iubirii. Numai ca se incurca bagajele la aeroport si sotia primeste un geamantan al unei tipe care adusese ilegal un focar nuclear, sotia este rapita de gangsteri, in locul ei i se cere dr-ului sa aduca focarul... s.a.m.d. Ei, ceva idei???

Cristina, mamica cu burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Cristina, am gasit I'VE SEEN THAT FACE BEFORE de GRACE JONES poate e cea pe care o cauti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Cred ca Grace Jones este cantareata!!! Unde ai gasit, sa o dau si eu jos poate e aceeasi, din pacate nu stiu nici numele melodiei. Uau, ce surpriza i-as face sotiorului!!!

Mergi la inceput

Pe www.imdb.com gasesti filme si tot ce tine de ele. M-am uitat la soundtrack. Daca vrei sa o dai jos sunt mai multe programe. Eu nu am copiat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Asta e!!! Am gasit-o pe amazon si am ascultat inceputul, chiar o sa comandam cd-ul! Multumesc! hihi, sa fi vazut ce fata a facut zotzu' cand i-am spus ca am gasit melodia:))) Dar i-am spus ca tu m-ai ajutat;) Pupici!

PS: nici nu stiam ca e un tip!

Mergi la inceput

Ma bucur ca te-am putut ajuta. Numai bine!

Mergi la inceput