"Buna, mami"
Sa va povestesc si eu ceva haios, dar si induiosator in acelasi timp. Baietelul meu Matei, de doar 1 an si 10 luni, se uita uneori la reclame tv, dupa cum banuiesc ca fac multi copii. A vazut el de citeva ori o reclama cu un detergent sau ceva de genul asta (ca apoi m-am dumirit eu de unde stia el) in care doi baieti intra in casa si isi saluta mama. Acum citeva zile stateam in bucatarie la masa cu surioara lui Irina, care e un pic mai mare. Nici nu banuiam ce surpriza o sa-mi faca. El, cu capsorul lui mic si blond, intra pe usa si imi spune de la "uriasa" lui inaltime, zimbind cu gura pina la urechi, "Buna, mami", si din zimbetul lui am inteles ca stia foarte bine ce spune, desi nu are nici doi ani. Am fost atit de surprinsa, coplesita, fericita cind l-am auzit, incit nu stiam ce sa spun. Mi-a facut o mare bucurie. Si de atunci, cind intru pe usa imi sare in brate si-mi spune "Buna, mami" si ma topesc toata...
Ioana
Raspunsuri
oLo spune:
SUPEEERRR!!!!!
Emma mea de un an si 9 luni nu prea vorbeste, si cand intru pe usa, seara dupa serviciu, incepe sa tropaie, sa invarte de cateva ori, si tzipa: mamaaaa, mamaaaa, mamaaaa, si arata cu degetul, alternativ pe mine si o poza in care suntem amandoua. Dupa care, hop la mine-n bratze.
Pupici,
Mihaela
GabrielaG spune:
Scumpeii de ei, copilasi, offf, iti vine sa-i mananci.
Cel mic al meu, striga tare, maaammaa, si tropaie, iar mai nou isi duce amandoua mainile la cap cand ma vede, parca e o maimutica(are 1 an si 3 luni).
Cel mare imi face de multe ori declaratii de genul"mama, te iubesc", si bineinteles ca sunt topita toata.
Pupici si sa ne traiasca copilasii, dragastosii,
Gabriela si baietii
lilib72 spune:
Imi crește si mie inima cand citesc sau aud "vorbițe" dulci din gurițele micuților,va ințeleg fericirea, cu toate ca fetița mea nu are decat 6 luni si 3 săptămâni, când scapă și ea câte un aie, bâbâ, mâmâ...mă topesc toată.
Să ne trăiască puiuții si să ne bucurăm de ei.
lili & daria
adda spune:
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
eli spune:
Am citit mai toate povestioarele voastre cutraznai sau glumite sau momente induiosatoare ale bebeiolr vostri. Toate mi s-au strcurat in inimoara. Si ca sa nu le uit si sa ma mai minunez din cand in cand de ce pot face/zice voi salva ce ati scris voi unde in computer.
Banti sa iti traiasca baietelul si sa iti mai faca multe surprize asa placute!
Eli de si